Søk i Aktiv i Oslo

Tema: Selskapslokaler Holmenkollen

Artikler med temaet Selskapslokaler Holmenkollen

 • Lavvo i Holmenkollen

  Skiforeningen har bygget en flott Lavvo på “Lille Gratishaugen” i Holmenkollen, med plass til 50 personer ved dekket bord. Genuint, uhøytidelig og koselig lokale for sosiale sammenkomster

  Les mer: Lavvo i Holmenkollen

 • Tryvannstua og Lavo i Oslo Vinterpark

  Hvorfor ikke invitere til en opplevelse utenom det vanlige med et stemningsfullt selskap eller et foredrag tett på naturen? Lavvoen har kapasitet på inntil 150 personer.

  Les mer: Tryvannstua og Lavo i Oslo Vinterpark

 • Lysebu Selskapslokaler

  I rolige og vakre omgivelser finner du Lysebu. Her kan de tilby selskapslokaler for alt fra mindre middagsselskap til større fester. Her får du også flott utsikt utover Oslo.

  Les mer: Lysebu Selskapslokaler

 • Solstua

  Solstua er en flott utleievilla øverst i Holmenkollåsen med vakker utsikt over hele byen. Villaen leies ut ubetjent til bryllup og andre feiringer. 80 gjester til bords og 14-20 overnattingplasser.

  Les mer: Solstua

 • Frognerseteren

  Frognerseteren er en eventyrlig ramme rundt enhver begivenhet som skal feires. De tradisjonsrike lokalene, den fantastiske maten og den storslagne utsikten bidrar til gylne minner for livet.

  Les mer: Frognerseteren

 • Askeladdens Hus

  Et mer stemningsfullt og praktisk lokale skal man lete lenge etter! Askeladdens hus har kapasitet på opp til 86 personer i en eventyrlig atmosfære, og fantastisk utsikt over hele Nordmarka!

  Les mer: Askeladdens Hus

 • Soria Moria

  Soria Moria er et stort og flott konferansehotell på toppen av Oslo, og fremstår som et av Norges beste steder for møter, kurs, konferanser og alle typer selskapeligheter.

  Les mer: Soria Moria

 • Sporten

  Sporten ligger plassert på toppen av Holmenkollen med en fortryllende utsikt over hele indre Oslo-fjord. Med sine 9,5 meter under taket og karakteristiske trekk, er dette en lokasjon som aldri blir glemt.

  Les mer: Sporten

 • Holmenkollen Park Hotel

  Scandic Holmenkollen Park tilbyr noen av hovedstadens mest moderne, teknisk oppdaterte og fleksible møte- og konferansefasiliteter. Her får du også en stemnigsfull ramme om du leter etter et vakkert selskapslokale.

  Les mer: Holmenkollen Park Hotel

 • Hopptårnet – Lokaler på toppen av Oslo

  Hopptårnet er kanskje ett av Oslos flotteste utsiktspunkt, men er også et unikt lokale for en middag eller samling av gode kollegaer. Dette er et lokale som kan gi det lille ekstra til ditt arrangement.

  Les mer: Hopptårnet – Lokaler på toppen av Oslo


Warning: Use of undefined constant wp_pagenavi - assumed 'wp_pagenavi' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/0/129284/www/wp-content/themes/aio-v3/taxonomy.php on line 39