Tema: Messer

Artikler med temaet Messer

 • Kronesalen

  Et unikt, stemningsfullt og luftig lokale har endelig åpnet i femte etasje på Sentralen. Kronesalen passer til julebord, nyttårsbord og sommerfester – og til seminarer, panelsamtaler frokostmøter og andre samlinger.

  Les mer: Kronesalen

 • Sentralen

  Nøkkelordet for Sentralens saler og utleielokaler er fleksibilitet. Enten du skal arrangere en konferanse, bankett, bryllupsfest, teaterforestilling eller konsert så har de det du trenger i deres syv saler.

  Les mer: Sentralen

 • Losby Gods Selskapslokaler

  På Losby Gods har de en rekke ulike og nydelige selskapslokaler som skiller seg fra alt annet, kun 20 minutter fra Oslo. Her vil du finne lokaler som passer for alle typer private selskaper og eventer.

  Les mer: Losby Gods Selskapslokaler

 • Kulturkirken Jakob

  Kulturkirken kan benyttes til selskap og eventer der man ønsker det lille ekstra – og lydanlegget i Kulturkirken ansees som et av de beste i landet. Med tanke på atmosfære, stemning og ikke minst akustikk er dette et helt spesielt unikt lokale i Oslo.

  Les mer: Kulturkirken Jakob

 • Holmenkollen Park Hotel

  Scandic Holmenkollen Park tilbyr noen av hovedstadens mest moderne, teknisk oppdaterte og fleksible møte- og konferansefasiliteter. Her får du også en stemnigsfull ramme om du leter etter et vakkert selskapslokale.

  Les mer: Holmenkollen Park Hotel

 • Gamle Museet Konferanse & Selskapslokale

  Gamle Museet er et stort og luftig selskapslokale i Oslo sentrum med flere saler som kan brukes til alle typer arrangementer – med eller uten bespisning. Dette er et av Oslo`s største og mest særegne lokaler!

  Les mer: Gamle Museet Konferanse & Selskapslokale

 • Oslo Kongressenter

  Med byens beste beliggenhet og fleksible lokaler, kan Oslo Kongressenter skreddersy ditt arrangement uansett om dere er 30 eller 1000 gjester til bords.

  Les mer: Oslo Kongressenter