Søk i Aktiv i Oslo

Tema: Firmaarrangement

Artikler med temaet Firmaarrangement

 • Samfunnssalen Event & konferanse

  Samfunnssalen Event & konferanse, ligger sentralt i Oslo med korte avstander til offentlig kommunikasjon og parkering for de som trenger det.

  Les mer: Samfunnssalen Event & konferanse

 • La Flemme

  Den nye takterrassen på La Fable er en realitet! Hit kan dere ta sommerfesten til toppen av Karl Johan, med utsikt over bybildet, trukket tilbake i en parisisk atmosfære bare La Flemme kan gi.

  Les mer: La Flemme

 • Salongen

  I Ibsenkvartalet, i hjertet av Oslo sentrum, ligger Salongen – et konferansehus for bedrifter som ønsker den perfekte kombinasjon av faglige og sosiale sammenkomster i omgivelser som inspirerer.

  Les mer: Salongen

 • Fjellstua

  Midt i Oslo sentrum finner du Fjellstua som er en laftet «hytte» innendørs på Megazone. Her finner du kanskje Oslos fineste bar og hele 4 streetcurling-baner.

  Les mer: Fjellstua

 • Vika Kino

  Vika Kino er lokalisert i umiddelbar nærhet til Sentrum, Aker Brygge og Nasjonalteateret, og har saler som er tilgjengelig for både små og store bedrifter.

  Les mer: Vika Kino

 • Colosseum Kino

  Ta ditt neste arrangement inn i kinosalen hos Colosseum underholdingssenter. Her er salene helt nyoppusset og tilbyr det beste innen bildekvalitet, teknikk og sittekomfort. Kapasitet til alt fra 42 til 857 personer i deres mest spektakulære sal.

  Les mer: Colosseum Kino

 • Barcode Street Food

  14 spisesteder – én sosial storstue – midt hjertet av Oslos mest trendy hotspot, Barcode. Her får du mat fra alle verdenshjørner, og en av de største barene i Norge!

  Les mer: Barcode Street Food

 • Liv & Røre Triaden

  Stor boltreplass og 2500 kvadratmeter til å prøve lykken, spise og nyte. Her kombineres spisesteder, uteservering, barer, spill og aktiviteter i en herlig røre.

  Les mer: Liv & Røre Triaden

 • Vega Scene Utleie

  Vega scene finner du i hjertet av Grünerløkka. Arranger din begivenhet i nye, hyggelige og personlige omgivelser. Velg blant 5 ulike saler som passer til det meste av selskap og eventer. Her kan du også leie din egen kinosal. 

  Les mer: Vega Scene Utleie

 • DFDS

  Drømmer du om å gjøre ditt neste private arrangement eller fest til noe spesielt? Inviter gjestene til en unik opplevelse på båten til København!

  Les mer: DFDS

 • Gastronomen

  Gastronomen leverer tapas til både store og små arrangementer, og har ingen begrensning når det kommer til type eller størrelse på eventet. Her er det en genuin interesse for å lage mat og skape glede for andre. 

  Les mer: Gastronomen

 • Spiseri SNØ

  Spiseri Snø er en herlig restaurant med “kom som du er”-stemning, deilig mat og drikke, og slående utsikt over skibakken og isveggen på SNØ. Hit kan du invitere dine kolleger, venner og familie til alle typer selskap, eller dele et glass vin med din utkårende foran den åpne peisen.

  Les mer: Spiseri SNØ

 • Bar Bardot

  Franske toner i Oslo! På Bar Bardot vil du oppleve en pulserende stemning, og få tilgang på et rikt utvalg av gode og eksklusive viner, samt deres egne signatur-cocktailer. Hit kan du også legge ditt neste selskap eller event!

  Les mer: Bar Bardot

 • Røverstaden

  Rett under Oslo Konserthus i Vika finner du Røverstaden som tilbyr konsertscener, kafé, bar og restaurant under ett og samme tak!

  Les mer: Røverstaden

 • Pakkhuset Oslo

  Fantastiske Pakkhuset ligger sentralt til i Oslo og består av 900 kvm med ulike event- og barlokaler, med egen bakgård og uteservering.

  Les mer: Pakkhuset Oslo

 • MeiWei

  Her ønskes du velkommen til en kulinarisk reise – og kan nyte et velsmakende måltid i lun og hyggelig atmosfære. Restauranten kan også leies ut for lukket selskap og eventer.

  Les mer: MeiWei

 • Sumo Solli Plass

  Deres doble kjøkken lager deilig mat for deg som elsker varm mat, og for deg som elsker sushi, eller for deg som flørter litt i begge leirer. Sumo Solli er her for deg og dine på alle nivåer – langt forbi det å bare servere deg et måltid; du finner til og med et privat […]

  Les mer: Sumo Solli Plass

 • Sundvolden Hotell

  Sundvolden Hotell tilbyr topp moderne konferansesaler, vakre selskaps- og bryllupslokaler, eget spa- og treningssenter, og et velkjent kjøkken du ikke bør gå glipp av.

  Les mer: Sundvolden Hotell

 • Michaels

  Michaels i Oslo er stedet med store matopplevelser, spennende gjester og høy puls. Lokalene er blant byens råeste og ligger i den gamle trafostasjonen på Briskeby i Oslo. Med ulike utleiedeler som egen klubb, bar, mesanin, brasserie og uteservering passer stedet til de fleste selskaper.

  Les mer: Michaels

 • Galleriet Oslo

  Galleriet Oslo er en fargerik nabolags-restaurant med en internasjonal atmosfære, og et hipt møtested for deg som liker god mat og drikke.

  Les mer: Galleriet Oslo


Warning: Use of undefined constant wp_pagenavi - assumed 'wp_pagenavi' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/0/129284/www/wp-content/themes/aio-v3/taxonomy.php on line 39