Søk i Aktiv i Oslo

Tema: Barnebursdag

Artikler med temaet Barnebursdag

 • Fjellstua

  Midt i Oslo sentrum finner du Fjellstua som er en laftet «hytte» innendørs på Megazone. Her finner du kanskje Oslos fineste bar og hele 4 streetcurling-baner.

  Les mer: Fjellstua

 • Duckpin

  Duckpin er Norges første serveringssted med kortbane-bowling, med en midt i smørøyet plassering og panoramautsikt utover Oslos mest yrende gate – Torggata. Dette en etterlengtet game changer. Et nytt konsept og sosial moro for alle og hele familien.

  Les mer: Duckpin

 • Klubbhuset Heming IL

  Et lokale er en viktig del av et hvert arrangement. Her kan de tilby leie av nye, flotte og moderne lokaler som passer for det meste av selskap og eventer.

  Les mer: Klubbhuset Heming IL

 • Modern Activity Center

  Her kan du la drømmen om å fly bli til virkelighet, og voksne som barn kan teste opplevelser litt utenom det vanlige. Opplev Norges største vindtunnell, og en leken park av VR-simulatorer. Perfekt for teambuilding og bursdagsfeiringer, så vel som utdrikningslag og andre markeringer.

  Les mer: Modern Activity Center

 • Highjump Event

  Highjump Event hjelper deg å arrangere et event du sent vil glemme! De er en eventarrangør med over ti års erfaring, og kan skreddersy ulike typer arrangementer for både privatpersoner og bedrifter.

  Les mer: Highjump Event


Warning: Use of undefined constant wp_pagenavi - assumed 'wp_pagenavi' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/0/129284/www/wp-content/themes/aio-v3/taxonomy.php on line 39