Søk i Aktiv i Oslo

Dansekurs Oslo – Se kurs i dans innen ulike stilarter

Her finner du et stort utvalg av dansekurs i Oslo! Kurs både for gutter og jenter, barn og ungdom, voksne, par og single. Alle aldre og alle nivåer, fra nybegynner, litt øvet, øvet nivå til høyt nivå.

Vil du lære å danse? På denne siden ser du Oslos mest populære steder som tilbyr ulike dansekurs i et tempo som passer for deg. Blant annet finner du kurs hvor du får danse ballett, salsa, tango, west coast swing, disco, hip hop, engelsk vals eller line dance +++

Dans deg glad i takt med god musikk og mye moro! Vil du gjøre noe nytt og morsomt med partneren, kjæresten eller ektefellen? Kanskje finne et passende dansekurs for barn? Vil du lære av egen interesse eller treffe nye mennesker gjennom danseglede? Det bugner av dansekurs og danseskoler i Oslo hvor varierte dansekurs tilbys hele tiden. 

Dans byr på både felleskap, trening, glede, energi og sosiale sammenkomster. Om du er nybegynner, allerede en erfaren danser eller profesjonell, finnes det kurs- og skoletilbud som passer for deg.

Hvilke ulike typer dansestiler finnes?

Stilartene er mange og kjennetegnes av rytmer som er unike. Alt fra klassisk ballett, salsa, tango, swing, moderne dans, hiphop, samba, quickstep, foxtrot, vals, selskapsdans, break dance, freestyle, disco, capoeira, afrobeats. Det er rett og slett et hav av muligheter for å danse i Oslo. Enten du danser solo, i par, i gruppedans eller vil lære selskapsdans til et spesifikt selskap eller arrangement, finnes det mange alternativer.

Noen vil danse for moro skyld, noen vil lære trinnene til den populære brudevalsen, andre vil bare prøve noe annerledes. Kanskje du sikter mot en dansekarriere? Vil legge til noen spenstige steg på en firmafest eller det kommende utdrikningslaget? (“Put a ring on it”-koreografien til Beyonce er en storhit for kommende bruder). Uansett hva målet er trenger du ingen forkunnskaper for å melde deg på et dansekurs – men å kunne telle til åtte og å skille mellom høyre og venstre er en fin fordel. 

Mange aktører arrangerer også dansekvelder og/eller forestillinger der kursdeltakere får muligheten til å praktisere det de har lært i mer morsomme og sosiale settinger.

Dansekurs som en del av et arrangement?

Dansekurs kan være en morsom aktivitet på et firmaarrangement for å bryte isen. Det er også populært med dansekurs under bursdagsfeiringer enten du fyller 13 år, 15 år, 30 eller 50. Den kommende bruden er nevnt, men hva med å ta kommende brudgom med på et lynkurs på guttas utdrikningslag?

Det er en jungel av dansekurs i Oslo – her finner du oversikt over ulike tilbydere.

Du vil også finne informasjon om ballettskoler i Oslo her, danseskoler her, og skoler som tilbyr barnedans i Oslo her.