Søk i Aktiv i Oslo

Spisesteder og restauranter i Barcode

På denne siden finner du oversikt over hvor du kan spise og drikke i nærheten av Barcode. Området er uten tvil byens nyeste og mest trendy mat- og kulturdestinasjon, med arkitektur og mat og drikke i verdensklasse.

Restauranter i Barcode

Vil ha utsikt over Munchmuseet, utsikt over oslofjorden, spise delikatesser fra flere ulike verdenshjørner, ta noen ferske donuts on-the-go eller sitte i en avslappende atmosfære på fransk brasserie, er Barcode stedet å gå til. Enten du er på sykkel-sightseeing, på svømmetur på Sørenga, på gåtur langs Havnepromenaden, på shopping eller i finstasen for en kveld ute i Oslo, burde et besøk til Barcode stå på dagsplanen. Her finner du noe for alle og enhver, uansett anledning. 

Oslobukta

Oslobukta er byens mest populære mat- og kulturdestinasjon, og er et resultat av sammenslåingen mellom Barcode, Munch Brygge, Bispevika og Sørenga. Hver del tilhører Bjørvika; et stort område øst i Oslo Sentrum som også inkluderer deler av Gamle Oslo og Middelalderparken.  

Oslobuktas skyline, Barcode, oppleves som en hyllest til norsk arkitektur og har blitt hjemmet til flere av Oslos mest populære og best omtalte restauranter. 

Hver og en Barcode restaurant byr på alt du trenger når du skal ut å spise. Du kan blant annet forvente moderne interiør, flotte uteserveringer og umiddelbar nærhet til alle typer offentlig transport. Alle restauranter i Barcode ligger også i nærheten av flere av Oslos mest omtalte plasser, bystrender, arkitektur og kulturelle begivenheter. Munchmuseet, Den Norske Opera, Operastranden, Deichmanske Bibliotek, Sørenga Sjøbad, og Sukkerbiten for å nevne noen. 

Barcode er hot, trendy og rik på god mat og drikke

Heng deg på trendbølgen og besøk Barcode. Oslo har mange stoltheter og Barcode-rekka er definitivt en av dem, også kjent som “strekkoden”. Området Bjørvika utvikles videre hvert eneste år med nye restauranter, butikker, bystrender, turstier, kontorer, leiligheter og kulturelle plasser.

Arrangere event eller selskap i Barcode

Barcode er også et svært populært område for å arrangere selskap. De aller fleste restauranter i Barcode tilbyr utleie til både store og små arrangementer og eventer. Du kan leie hele eller deler av lokalene, eller et privat rom, Chambre Séparée, for et mindre privat arrangement.