Søk i Aktiv i Oslo

Workshop av Musikalen Bucuresti

Publisert: 16.05.2013 23:36

M Crown Entertainment søker 20 musikalartister samt 5 barn under 14 år til en workshop av nye Musikalen Bucuresti Høst 2013.

Musikalen Bucuresti er skrevet og komponert av Monica Sik Holm, og tar for seg realistiske hendelser og historier blant kloakkbarna i Bucuresti i Romania på midten av 90-tallet. Musikalen ble urfremført som veldedighetsmusikal på Byscenen i Hønefoss i 2007, og hadde videre oppsetninger i både Bœrum Kulturhus og Drammen Teater i 2008, til strålende kritikker. Fra oppsetningene ble 80 000,- gitt til arbeid for gatebarna i Bucuresti’s gater.
I 2011 ble musikalen oversatt og fremført på engelsk av studenter ved Liverpool Institute for Performing Arts. Det er en gripende historie med musikk som har blitt sammenliknet med tidlige stadier av Les Miserables av involverte i originalproduksjonen, kombinert med Miss Saigon og rockemusikaler som Chess og Jesus Christ Superstar.
De siste årene har manuset blitt videreutviklet og nyskrevet, og vi er nå i gang med den møysommelige prosessen mot å få noe så sjeldent som en ny musikal med mange roller produsert profesjonelt i Norge, uten bruk av ubetalt arbeidskraft.
I den anledning er vi på jakt etter 20 musikalartister og 5 barn/unge med musikalerfaring til å gjøre en workshop av musikalen.
Workshopen er ubetalt, men de involverte vil bli prioritert ved en profesjonell produksjon i løpet av de neste årene.
Dette er også en mulighet til å ta del i launchen av det helt nye produksjonsselskapet M Crown Entertainment, som aktivt vil jobbe for utvikling av nye musikaler i Norge og flere betalte jobber for norske musikalartister.

Send en e-mail med CV og headshot til monica@mcrownentertainment.com snarest for å bli vurdert for audition, eller har spørsmål.
Send gjerne med linker til showreels (Vennligst ikke send filer) og eventuelt hvilken rolle du ønsker å prøvesynge for.

Workshop vil finne sted over to helger tidlig høst 2013.