Søk i Aktiv i Oslo

Vi søker skuespillere til PC-spill!

Publisert: 25.04.2016 13:15

ntso

04.05.2016 kl. 12:00

Studenter ved 3D Spilldesign, Noroff Fagskole Oslo leter etter stemmeskuespillere til sitt eksamensspill. Spillet skal lages for Virtual Reality og er inspirert av bokserien Harry Potter. Oppdraget er ikke betalt, men det er en veldig god sjanse for å få betalte jobber senere i andre prosjekter!

Replikkene er på engelsk, så søkere må håndtere det godt. Flere av karakterene har en viss alder, men siden det er voice acting trenger ikke skuespilleren nødvendigvis være i rett alder!

Det er primært 5 karakterer vi skal caste;

Tiro
– Tiro er karakteren spilleren styrer. Tiro skal kunne være både gutt og jente, så her trenger vi 2 skuespillere. Tiro tenkes å være ung, rundt 20-årene.
Venefica
– Britisk dame, lærer. opptatt av å holde orden. Kan være fra 30+ år gammel.
Eminor
– Lærer, elsker Kaos. Britisk/amerikansk eventuelt gebrokken engelsk. Kan være både mann og dame. Alder rundt 30+
Paquies
Er en avslappet, eldre mannlig lærer som tar ting rolig. Det er ingen definert aksent på han, så her er vi åpen for forslag!

Auditions blir holdt fra og med Onsdag 27.04 til vi har fylt rollene vi trenger! Deltakerne får tildelt stoff fra oss. Innspilling foregår fra mandag 02.05 til fredag 06.05. Vi er veldig tilbøyelige med tidspunkter både for audition og innspilling. Studioet ligger midt i Oslo sentrum, rett ved Youngstorget.

Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt for mer informasjon. Vi gleder oss til å jobbe med dere!

Kontakt:
Mail; Eirikhjel_93@hotmail.com
TLF; 40614877


torggata 8
0181