Søk i Aktiv i Oslo

Søker en kvinnelig skuespiller i alderen 25-35

Publisert: 30.01.2014 01:09

ntso

Søker en kvinnelig skuespiller i alderen 25-35

Vi er en gruppe på 4 elever fra filmlinja på Danvik folkehøgskole, og for tiden jobber vi med en kortfilm kalt Troublemaker, som handler om en dag i livet til den ambisiøse danseren Julia og hennes unge sønn Leif. Denne dagen ser ut til å gå som alle andre dager, helt til Julia under en date med kjæresten sin, får en telefon fra skolen til Leif. Leif har bestemt seg for å få seg selv og sine venner utvist fra skolen ved å stjele øl hjemmefra og drikke den i skolegården. Dagen ender med en krangel mellom moren og sønnen, der Leif får en smak av voksenlivet mens moren sliter med å forstå han. En historie om opprør, familie og det å være ung.

Så det vi er på utikk etter er en kvinnelig skuespiller i alderen 25-35 som har erfaring med dansing. Dette er ikke en stor del av filmen, men allikevel viktig.

Om du er interessert så ikke nøl med å ta kontakt med meg så kan vi få gitt ut mer informasjon.

Det er viktig å merke seg at dette ikke er en direkte annonse for et audition, men ved å kontakte meg så vil vi vurdere om du kan være riktig for rollen, for så kanskje ha audition ved et senere tidspunkt.

 

Martin Berg Andersen
andersen.martinberg@gmail.com
tlf: 97683125