Søk i Aktiv i Oslo

TO LEDIGE ROLLER FOR SKUESPILLERE MED ERFARING 18-22 ÅR

Publisert: 02.05.2018 12:44

ntso

TO LEDIGE ROLLER

Den Gode Hensigt er et historisk spel som årlig settes opp i Svelvik, sør for Drammen.
Det spilles fem forestillinger i perioden 29.08 til 01.09, og innøving foregår i perioden 18.08 til 28.08, tilsammen 14 hektiske dager. Årets medvirkende er: Sturla Berg-Johansen, Line Verndal, Ellen Nikolaysen, Yngve Kristiansen og Cecilie Schilling, samt ca. 60 lokale aktører.
Den Gode Hensigt byr på sang, musikk og humor. Manus er basert på historiske hendelser, men med store dikteriske friheter har Den Gode Hensigt form som en historisk farse.

Ledige roller, en ung kvinne og en ung mann, ca. alder 18 – 22.

Skomakersvennen Lars Høeg drømmer om å bli kaper, men blir ufrivillig sendt ut som førstereisgutt. Solosang, koreografi.
Skipsrederdatteren Anna Jacobine Toft fungerer som lærerinne på det lille tettstedet Svelvigen. Hun frykter at hun vil bli giftet bort til stedets overtollbetjent og en rekke misforståelser oppstår i kjølvannet av dette. Solosang, koreografi.
Vi har dessverre ikke millioner å tilby i honorar, men vi kan tilby kr 5000,- pr rolle, + mulighet for overnatting (privat innlosjering), varmmat daglig til alle involverte, flotte folk, gode kontakter å ta med videre og massevis av erfaringer.

Regi: Ole Christian Øen
Delregi: Aksel Adrian Langum Øien
Koreografi: Lotte Smedberg Myhre
Produsent: Kristina Veilgard
Manus/musikk: Christin Grilstad Prøis
Musikalsk arr: Harald Galåen

NB! Melodiene har ferdig innspilt singback av orkester i studio, så tonearter er allerede bestemt. Toneart Lars: F Toneart Anna: C

Audition vil foregå på Øvingshotellet i Oslo søndag 12/5.
For info om auditiontid, manus og singback – henvend deg til Kristina Veilgard: rambukk@online.no innen 6/5.


Øvingshotellet
oslo