Søk i Aktiv i Oslo

The Real Choir søker nye sangere!

Publisert: 10.05.2017 11:03

De siste årene har The Real Choir etablert seg som et av Norges beste showkor. Nå søker de etter nye sangere.

 

Et annerledes kor

Har du lyst til å synge med et av Norges beste showkor? Har du lyst til å bli del av en gjeng med mye humor, sangglede og kameratskap? Har du lyst til å være med på The Real Choirs planlagte konsert i Marmorsalen, Sentralen i september, juleturneen med 8-10 konserter som vil strekke seg over to uker i fire forskjellige fylker på Østlandet…og vår planlagte konsert i Oslo Konserthus 8. desember 2018?

Ja, da bør du lese videre!

The Real Choir er blitt kjent for sin gode klang, dyktige solister og et varmt publikumstekke. Opp gjennom årene har de sunget i både små og store sammenhenger, på Edderkoppen, Sentrum Scene i Oslo, Kulturkirken Jakob, vakre Vang kirke på Ridau og i Oslo Konserthus. De har vunnet konkurranser, opptrådt på God morgen Norge på TV 2 flere ganger og sunget med Hanne Krogh. I 2015 ga de dessuten ut sin første liveplate.

– Sangerne våre får være med på mye forskjellig, forteller Steensby. I september i fjor inntok vi Sentrum Scene i Oslo og fremførte produksjonen Show Off! til stormende jubel fra nær 800 publikummere.

Og dette koret ligger ikke på latsiden. De er allerede i full gang med forberedelsene til konsert i Marmorsalen i Sentralen i Oslo sentrum. Og årets juleturne, som vil komme innom både Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland, er snart ferdig planlagt.
Stadig flere publikummere velger nettopp The Real Choir når de skal på julekonsert, og fjorårets konserter ble besøkt av over 2300 publikummere.

Proffe amatører

Det er flere år siden dirigent Marius Steensby fikk en drøm om å skape et kor for amatørssangere som ville ta sangen et steg videre.

– Jeg ville gjøre noe annerledes – skape noe som er annerledes enn alt annet, sier Steensby.

Og det har han klart. Koret ble startet i 2003. Og helt fra begynnelsen var Steensby opptatt av å bygge opp et repertoar av låter som ville nå et bredt publikum. Koret bruker mange typer arrangementer til sangene de fremfører. Alt fra a cappella til fullt orkester. The Real Choir er politisk og religiøst nøytralt og består av sangere mellom 18 og 50 år som elsker å fylle dagene sine med sang og sosialt samvær.

– Sangerne er mennesker som har alt fra mange års erfaring fra scener og kor til de som kun har sunget i dusjen før de begynte i koret, sier Steensby. – Men et par ting har de felles: de digger å synge og blir alle utfordret til å flytte egne grenser.

En til to ganger i året avholder koret audition for nye sangere. Nå har de behov for flere sangere i rekkene. Flere gutter står øverst på ønskelisten. Både tenorer og basser. Men det er plasser ledige til jenter også.

– Å gå på audition hos The Real Choir er ikke skummelt. Vi ber deg om å fremføre materiale du har øvd på hjemme og prøver å holde audition i en uformell og hyggelig tone, sier Steensby.

Audition avholdes tirsdag 23. mai fra kl. 18.00. Har du spørsmål kan du ta kontakt med dirigent Marius Steensby på mail: dirigenten@therealchoir.no.
Meld deg på her >>

Her finner du The Real Choir:

Web: www.therealchoir.no
Facebook: www.facebook.com/TheRealChoir
Youtube: https://www.youtube.com/user/TheRealChoir