Søk i Aktiv i Oslo

Teater Playroom søker to skuespillere

Publisert: 24.10.2013 11:49

 Teater playroom

Teater Playroom er en selvstendig teatergruppe som ble startet i 2010 og har hittil satt opp tre teaterstykker ; Defekt (2011), Fredag kl. 13 hva gjør du? (2012) og Spor 19 (2013). Teaterstykkene har blitt spilt rundt i Oslo på Black Box, Det andre teatret, Cafeteatret og Hausmania. Nå er Playroom igang med sin fjerde produksjon som kommer til å ha premiere på en ny kunst-festival som skal arrangeres 6-8 desember på TRAFO på Tøyen. 

Denne høsten søker vi 2 skuespillere til “Jeg drar til Nederland”. Dette er er den fjerde produksjonen til Playroom og det tredje manuset av Annette Woodward. 

Dette kan jeg fortelle dere om Nederland: 
“Jeg drar til Nederland” og er en absurd komedie om en ung jente med en spiseforstyrrelse. Nei, ikke en dyster drama, jeg vil få dere til a le, kanskje. Fordi tankene til en slik person er så absurde at hvis du fikk lov så ville du kanskje ledd, men det er egentlig ikke morsomt. Mest av alt er jeg lei av det typiske bildet samfunnet har av en person som sliter med en spiseforstyrrelse. Du trenger ikke a være verken dum, spinkel eller spesielt utseendefiksert for å slite med demonene . Jeg drar til Nederland for å møte akkurat disse tankene. Igjen er jeg inspirert av det gale og litt mer crazy. 

Vi søker:
Skammen: Skammen er en sveitsisk bonde som prater i echo. Skammen har mye å si, men lite konkret å fortelle. Skammen kommer alltid tilbake når det minst passer seg, men mener ikke å skade JEG, skammen har rett og slett ikke mulighet til å holde seg borte.

Fristelsen: Fristelsen har et minimalistisk utseende. Gjerne dialekt. Fristelsen er en manipulerende karakter som gjerne bruker humor for å få alt på sin måte. Fristelsen tar parti med den det passer å ta parti med i øyeblikket. Fristelsen har ingen venner og ingen fiender. Derfor er Fristelsen den uberegnelige karakteren i stykket. 

Skuespillere over 18 og under 30 oppfordres å søke, men også skuespillere som er flinke til å late som å passe karakterbeskrivelsen er velkomne. Gutter oppfordres til å ta kontakt, men er du en jente som bruker maskulinitet til din fordel er dette også interessant. 

Jeg ser etter lidenskapelige skuespillere å jobbe med. 

Dersom interessert send CV og headshot til playroomteater@gmail.com 
Merk mailen med “Jeg drar til Nederland” 

Aktuelle skuespillere vil bli kontaktet fortløopende. 

Oppdraget er desverre ikke lønnet.