Søk i Aktiv i Oslo

Statister til stor konsertfilm på Rockefeller

Publisert: 12.03.2012 12:16

Statister til konsertfilm på Rockefeller

Rockefeller Music Hall i Oslo skal fylles opp med zombier, monstre og tilsvarende frykteligheter, og DU har nå den fantastiske muligheten til å bli med!

Det omfattende og svært påkostede prosjektet er en konsertfilm som skal bli Norges første og aller største i sitt slag, og vil i tillegg distribueres over hele verden mot slutten av 2012. Arrangør er det verdensberømte, karismatiske og oslobaserte industrimetallbandet Gothminister, og filmens tittel er “Utopia“. Prosjektet er på mange måter et tilbakeslag mot musikerlegendene Alice Cooper og Ozzy Osbournes påstander om at rock ikke lenger kan sjokkere eller skremme med visuelle grøss og gru slik som på store deler av 1980-tallet.

Dato for arrangementet er onsdag 11. april 2012 (med oppmøte kl. 16:30, og presis oppstart 18:00). Oppdraget er ikke betalt, men det er utvilsomt en morsom og helt unik mulighet for alle som vil være med på en opplevelse i underholdningsbransjen utenom det vanlige. Konserten er dessuten lukket for alle andre enn deltagerne, og vil i tillegg være preget av enorme, animatroniske og fjernstyrte monstereffekter aldri tidligere vist utenfor internasjonale effektstudioer!

For å delta må du melde deg på Facebook-gruppen  så raskt som mulig. I tillegg må du ha med deg et tematisk korrekt antrekk og eventuelt noe sminke om mulig.

Lokale sminkører vil også være tilgjengelig på stedet. Her er det absolutt rom for overdrivelse. Jo mer ekstrem stil – desto større sjanse for å skille seg ut på filmlerretet!

Eventuelle spørsmål vedrørende praktiske detaljer rundt arrangementet kan rettes til kontaktperson Anniken Oline G. Brandal på TheAnniken@hotmail.no.

Publisert: 12. mars 2012