Søk i Aktiv i Oslo

Søker unge skuespillere til teaterprosjekt

Publisert: 28.08.2013 20:01

Stykket er basert på den New Zealandske forfatteren Alan Duffs roman ”Once Were Warriors”.

I første omgang søker jeg skuespillere til hovedrollen Nig Heke, en skuespiller som kan spille hans bror og skuespillere som kan spille mindre roller som hans kamerater. Det er 5 roller ledige, utenom hovedrollen. Jobbene er betalt. Stykket speiler dagens samfunn, så jeg søker skuespillere med ulik, etnisk bakgrunn, så det spiller ingen rolle hvor du er fra. Det er en fordel med bakgrunn i idrett, dans eller annen fysisk aktivitet.

Foreløpig søker jeg skuespillere i alderen 15-18 år i rollene. Grunnen til alderbegrensingen er fordi det ligger denne føringen om alder der jeg har søkt støtte for prosjektet., dvs at skuespillerne må være innenfor denne aldersgruppen det året rollene besettes. (Nig er 17-18 år i boken, hans lillebror Boogie er 15-16 og kameratene fra 15-18 år.)

Kvalifikasjoner/egenskaper for hovedrollen som Nig: 16-18 år, HELST over 185 cm, godt trent.
Mye av hovedrollefigurens tid går med til ulike typer trening og idrett, så det er fint om du som kunne tenke deg en rolle her, har en bakgrunn i idrett, dans eller annen fysisk aktivitet.

Til øvrige roller som Nigs lillebror Boogie og hans kamerater søkes gutter i alderen 15-18 år, og som Nigs venninne Grace søkes en jente i samme alder.

Roller:
Boogie: Nigs yngre bror, deler Nigs interesser.
Taka: Gutt av afrikansk eller afrikansk/norsk opprinnelse, gjerne basketballspiller.
Dooley: Ingen bestemt etnisk bakgrunn men må kunne spille bassgitar.
Bulley: Nigs kamerat, etnisk arabidk eller arabisk/norsk opprinnelse.
Grace: Barndomsvenninne av Nig, streetwise, må kunne streetdance.

Skulle du ha lyst til å forsøke deg på en av rollene, men usikker på om du har kvalifikasjonene jeg søker, så send gjerne en søknad likevel. Det er lov å være interessert i flere roller.

DET ER HELT GREIT OM DU IKKE HAR NOEN TEATERERFARING, SØK GJERNE LIKEVEL, OM DU FØLER DETTE KUNNE VÆRT GØY Å VÆRE MED PÅ.

For ytterligere info om stykket, audition, spillested, øvelsestider, betaling og spilledatoer, så send en mail eller en sms med navn, alder, bosted og hvilken av rollene du eventuelt kunne tenke deg å prøve på.

Legg gjerne med et bilde, hvis du har.

Send mail til meg, regissør Ole Christian Øen på mail: chri-oee@online.no eller sms til 926 09 566.

Helst innen 20. september.