Søk i Aktiv i Oslo

Søker skuespillere til “Havet”

Publisert: 16.01.2013 09:44

Søker skuespillere og kostymedesigner til “Havet”

Vi befinner oss i en liten monokultur ved kysten et eller annet sted. Et krigsskip forliser, og en soldat vender ikke hjem i live. Oljen holder på å ta slutt. Det ser ut til at også alt vann er borte. Menneskenes kulturelle identitet holder på å svinne hen, og de tyr til uvante midler for å gjenopprette balansen. Hvor skal de lete? Og hvor lenge kan et menneske overleve uten vann?

Teater neuf setter opp produksjonen “Havet” av Edward Bond, og søker dermed kostymedesigner og skuespillere. Hvis teksten over vekker interesse, så kom på audtion da vel! Vi søker både gutter og jenter.

Premieredato er 6. mai, og dato for audition er 25. og 27. januar på Chateau neuf. Du må regne med øving én dag i uka pluss en intensivuke med øvinger hver dag rett før premiere.

På audition skal du framføre en monolg. Du kan enten forberede en tekst selv, eller så kan vi sende deg en tekst fra manus. Teater neuf er et studentteater, men man behøver ikke væres student for å delta i produksjonene. Det eneste kravet er å være medlem av Det Norske Studentersamfund.

Vi håper på å se så mange som mulig!

Send mail for påmelding og/eller mer informasjon: tn-havet@studentersamfundet.no