Søk i Aktiv i Oslo

Skuespillere søkes til kortfilm

Publisert: 06.03.2013 15:37

Skuespillere søkes til kortfilm

Vi søker skuespillere til store og små roller i kortfilmen: HUNTER

Hunter er en action film med en kvinnelig anti-helt i hovedrollen. ”En ung bulgarsk jente blir den første som rømmer fra menneskehandel ligaen i Oslos underverden. Hun lever på flukt ved hjelp av ranspenger og whisky. En dag bestemmer hun seg for å stoppe jakten og utslette organisasjonen. Dessverre for henne; har de fått tak i hennes lillesøster”

Filmnavn: Hunter (short)

Lengde: ca. 15 min

Sjanger: Action

Språk: Engelsk, Norsk, Bulgarsk
Opptak: 18 April t.o.m 28 April

Vi leter etter skuespillere til filmen HUNTER. Det er både små og store ubesatte roller. Filmen er ett dugnadsprosjekt. Vi har dessverre ingen mulighet til å lønne våre skuespillere. Men vi kan tilby en fet mulighet til å være med i actionfilm og bli sett av ett publikum. Vi lover en god gjeng med profesjonelle medlemmer i alle ledd av Crewe. Du vil få jobbe med flinke folk både i sminken, spesialeffekter og produksjon. Vi skal selvfølgelig sørge for at du ikke går tørst og sulten på sett.

Send en epost med litt info om deg selv og ett bilde til hunter@acpettersen.no – så får du svar om hvor og når vi har prøvefilming så raskt som mulig. Du kan selvfølgelig også sende en epost om du har noen spørsmål.

Roller:
Ann (jente av østeuropeisk utsende: 16-19 år)
4 Mafiaroller med replikker (Mann: 26-32 år)
3 statister med replikker (jente: 17-22 år)
Vi søker statister for sloss sener og andre små roller (Menn/kviner: 22-36 år)
Vi søker også kjærester til å spille prostituert og kunde

Prosjektet:
HUNTER er Anders Christian Pettersen (acpettersen.no) sin Bachelor oppgave ved Westerdals. Filmens hovedmål er å skape en actionfilm i Norsk klima med en kvinnelig anti-helt i hovedrollen. Filmen har Engelsk som hovedspråk med enkelte scener på Bulgarsk og Norsk. Filmens er min eksamen og intensjonen for filmens videre liv er å bli vist bredt på nasjonale og internasjonale filmfestivaler. På nettsiden: hunter.acpettersen.no finner du utvidet synopsis og manus. Håper på tilbakemelding fra masse flinke folk!

Anders