Søk i Aktiv i Oslo

Skuespillere søkes til eksamensfilm

Publisert: 23.04.2013 15:01

Diplomstudenter ved Noroff Fagskole, Film og TV-Produksjon, søker skuespillere til roller i vår eksamensfilm: “Vi er ikke velkomne blant trærne”.

Synopsis
Verden har gått av hengslene, og Cammie (hovedrolle – allerede castet) må livnære seg på ulovligheter. Ordføreren i bygda blir et tilfeldig offer, og lensmann Knutsen og hans kompanjong Ludvig må rydde opp. Historien er ikke satt i noe eksakt tidsrom, mer i et mer allment univers. Sjanger er en moderne spaghetti-western på norsk.

Innspilling vil foregå i uke 19 (6.-12. mai 2013).

Vi søker
Lensmann Knutsen: Mann, 40+, gjerne litt kraftig bygd. Rollen er en ganske korrupt og kynisk figur. Hovedrolle 2. (Må ha førerkort). En del dialog.
Assistent Ludvig: Mann, ca. 30, helst tynn/normalt bygd. Dette er den litt underdanige kompanjongen til Knutsen, og viktig for at Hovedrolle 2 skal fungere. Noe dialog, mest tilsvar til Knutsen.
Ordfører: Mann, 40+, gjerne litt kraftig bygd. Denne karakteren er også smått korrupt, og hygger seg med en av jentene som tar seg betalt – altså en av de smarte. (Må ha førerkort). Noe dialog.
Prostituert: Dame, 25-50. En viktig rolle for å fremheve ordføreren sine dårlige sider. Noe dialog.
Bonde: Mann, 50+, gjerne skjegg/bart. Birolle med noe dialog.

Siden dette er en studenproduksjon har vi dessverre ikke mulighet til å tilby honorar. Vi er på søken etter sponsorer, så om vi får inn midler vil skuespillerhonorar bli prioritert. Dette er en fin mulighet til å få jobbe med et profesjonelt filmteam med veldig bra utstyr, og resultatet vil selvsagt kunne brukes for videre arbeid for alle parter.

Auditions holdes fortløpende.

Interessert?

Send en mail med bilde til:

Berge Sørland
Produsent
bergesorland@gmail.com

For mer informasjon, ring: 41694105