Søk i Aktiv i Oslo

Skuespillere søkes til absurd teaterstykke

Publisert: 16.08.2012 09:51

Unge skuespillere søkes til et absurd teaterstykke

Om prosjektet: Dette er et selvdrevent prosjekt I regi av Oslo teatersenter og kommer til a settes opp på teatertreff I november.

Om meg: Jeg er ung, kreativ og ambisiøs. Dette er andre gang jeg driver et slikt prosjekt og første gang jeg jobber med et 100 % originalt manus.

Om stykket: ”Fredag kl. 13, hva gjør du?” er et realistisk surrealistisk teaterstykke. Tenk Tim Burton. Tenk Finding Neverland. Tenk den originale Disney utgaven av Alice I eventyrland. Tenk en merkelig komedie med en mørk undertekst. Dette er ”Fredag kl. 13, hva gjør du?”.

Maiken er en ung jente som ser mer enn de fleste. Hun har tre fantasivenner: Lavo, Lei og Lelle som hver gjenspeiler en egenskap fra barndommen; barnsligheten, spontaniteten og filosofien. I denne verden kan Maiken utrykke seg mens I det virkelige liv har hun vanskeligheter for å bli forstått. Derfor er det også vanskelig for søsteren Mathilde å ta vare på henne. Det er kun en person fra vår verden som Maiken stoler på, Theo. Theo eksisterer kun på fredag kl 13 I Maikens fantasi. I virkeligheten er Theo en dødssyk gutt som søker håp i hverdagen. Hver fredag kl 13 blir Theo med på leken, så lenge han kan.

Om deg: Du er mellom 18 og 25 år. Du har et behov for å utrykke deg. Du vil skape noe. Du kaller deg selv kunstner. Eller så vet du ikke at du er en enda, men du er nysgjerrig og nysgjerrig er bra. Jeg kommer fra en ganske eksperimentell bakgrunn og jeg setter pris på mennesker som tar sjanser. Da erfaring hjelper, er det ikke antall oppdrag eller kurs og utdannelse jeg legger vekt på. Jeg vil jobbe med mennesker som inspirerer meg og som vil lære eller har noe a lære bort. Det er vanskelig å sette opp et teaterstykke. Du må ha disiplin og jobbe hardt. Dette oppdraget er ulønnet og det er kun kjærligheten for det jeg gjør som driver meg.

Interesserte sender mail til Annette : awood@online.no med bilde og CV. Jeg vil også at du forteller om hvem du er og hvorfor du ønsker a være med på dette prosjektet. Merk mail med ”Fredag kl 13”

Aktuelle skuespillere vil bli kalt inn til audition i uke 34 eller 35.