Søk i Aktiv i Oslo

Rubicon søker publikum til nytt og lekent TV-konsept!

Publisert: 29.09.2014 06:48

ntso

17.10.2014 kl. 16:00

“Rubicon TV starter innspillingen av en helt ny humorsatsing nå i slutten av november og vi vil med dette invitere deg til å være vårt publikum!

Dette er et humor-show hvor to lag skal konkurrere mot hverandre i fysiske, verbale og musikalske oppgaver. Satt på spissen er det selskapsleker på anabole steroider. Programleder Solveig Kloppen skal sammen med Mats Eldøen og Nils Petter Mørland underholde publikum og tv-seere.»

Billettene er selvfølgelig gratis!

Vi går i gang med innspillinger fra 17.november og i den forbindelse vil vi invitere dere til å oppleve innspillingen live i studio.

Programmet spilles inn i TV 2 sitt studio i Nydalen. Selve innspillingen varer i totalt 2 timer. Vi spiller inn to programmer pr. kveld og du kan selv velge på hvilken dere vil komme. Under innspillingen blir det gratis servering av både drikke, snacks og noe å bite i.

Gå inn på alterlov.rubicontv.no og meld deg og dine på om du ønsker å være publikum. Grupper, bedrifter og foreninger er også hjertelig velkommen og dere kan selvfølgelig dra flere ganger!

Spørsmål kan sendes til mie.repal@rubicontv.no

Vi gleder oss til å se dere!


Gullhaug Torg 3
0484


Mie Repål
Rubicon TV
91199817
mie.repal@rubicontv.no