Søk i Aktiv i Oslo

Modell til stillfoto

Publisert: 08.08.2013 10:45

Hei. Trenger modeller til et par forskjellige typer fotografier. Dette er ikke fotografier som skal brukes profesjonelt, dette er kun for egen øvelse, og for å lage artige bilder. Jeg jobber til vanlig med film, har foto som en stor hobby. Bildene vil kun bli lagt ut på flickr.com (hvor jeg eier rettighetene) og du vil få dine kopier, som du kan bruke fritt og gjøre hva du vil med.

De forskjellige “scenene” jeg trenger modell til, er:

1. DeviantArt, du må kunne være toppløs, her er tanken å ta bilder i skogen, gjerne ved et stort gammelt tre som har falt, med indianersminke, englevinger og ballerinaskjørt. (eksempel)

2. Akt/naken. Her er tanken å vise frem kroppen som en maskin, muskler som er strammet, og få frem maskinieriet i kroppen vår. Her må du kunne være helt naken, men ingen “edle” deler vil være fullt blottet.

3. Kurver. Rompe, pupp, mage, lår etc, disse delene skal være avkledd, men hver del vil bli tatt bilde av hver for seg. Her vil man ikke kjenne igjen noenting, og det vil være enten sort/hvitt eller med farger.

4. Tattoveringer. Sier seg selv igrunnen, tattoveringer i alle former og str og steder. Enten utendørs eller i studio, kommer ann på tattoveringen.

5. Morsome fjes. Har du en artig bart, skjegg, øyne, eller lignende?

Ingen av oppdragene er betalt, men du får flotte bilder av deg selv. Sjekk gjerne min flickr side for å se litt av mine tidligere bilder. Både menn og kvinner kan søke, minimum 18 år.

Send med bilde, og hvilken av de ideene ovenfor du kan stille opp på, så vil jeg vurdere fortløpende.

Kontaktinfo
gjonefilm@gmail.com