Søk i Aktiv i Oslo

KORT FILM

Publisert: 25.04.2016 19:51

ntso

07.05.2016 kl. 00:00

Med i et regi-program for jenter holdt av Mediefabrikken og Vikenfilmsenter, og skal ha en filminnspilling om et tema vi omgås med til daglig. Første inntrykk av folk..
Kort beskrivelse:
Film om et tema vi alle kan skjenne oss godt igjen av gjennom hovedpersonen. Sofia har nettopp mistet bussen sin med lite strøm på mobilen for å si ifra om forsinkelsen, og blir sittende ventende alene på bussholdeplassen til hennes neste buss, der hun får forskjellige inntrykk fra de forskjellige personene som kommer på bussholdeplassen til hun blir tilbudt om hjelp av en som ikke skulle vist seg til å stemme med det første inntrykket hun fikk av personen..

Filminnspillingen skal være lørdag den 7.mai i Oslo på Thomas Heftyes gate 39 A 0267 Oslo ved en av de bussholdeplassene der, og er ute etter statister og en skuespiller å ha med i filmen. Filmen skal være morsom, og folk må være villige til å gjøre dette for underholdningens skyld. Statistene vil ikke få en vanskelig oppgave, men de må se på det som noe morsomt, og som sagt for underholdnings skyld. Er ute etter:
1. ei ung jente ( hovedpersonen ) med mørkt hår, litt lurt blikk, oppgaven skal gå over at hun sitter på en benk, der ansiktsuttrykkene hennes vil være oppgaven i filmen, og få 1-3 replikker.
2. en gutt med enten asiatisk eller afrikansk bakgrunn som er villig til å gi noe av seg selv dersom oppgaven går utover morsom kroppsbevegelse også litt ansiktsuttrykket.
3. 1 gutt og 1 jente som skal være et kjærestepar ( de skal kun stå / statister men, vil få noen replikker, men mest gutten.. først kjærestepar, går fra kosing til utvikling av en krangel..)
4. Ei eldre dame fra 35 til oppover, maks 50 årene.

Oppdraget er ikke honorert.
Kontakt: marietha@hotmail.no


Thomas Heftyes gate 39 A
0267 Oslo