Søk i Aktiv i Oslo

Filmstudenter ved NKF trenger fire skuespillere

Publisert: 12.04.2012 12:10

Filmstudenter ved NKF trenger fire skuespillere til eksamensfilm

Filmstudenter ved Norges Kreative Fagskole søker skuespillere til eksamensfilm i april/mai. Kortfilm: Allsang på grensen!
Max tre innspillingsdager.

De trenger fire skuespillere:

  • Renate: ca 30 år. Ordensmenneske, hun er ambisiøs og målrettet personlighet. Kommer fra en bedrestilt familie enn sin kjæreste Arne. Hun arbeider i et nystartet markedsføringsfirma der de enda ikke har tatt ut så mye lønn.
  • Arne: ca 30 år. (Kjæresten til Renate) Han er glad i sosiale sammenkomster med venner, men han prøver å være litt mer kulturell for sin kjæreste Renate. Han kommer fra en bonde/håndverkerfamilie. Han er utdannet elektriker.

Birolle:

  • Ærna (Tollerkvinne): Godt voksen, ca 40-50 eller mer. Jobbet som toller hele sitt yrkesaktive liv. Ser sin rolle i jobben som kanskje litt viktigere enn det den er. Hun er litt dronningen på haugen og ser på tollstasjonen som ”sin”.
  • Yngve Andre (Toller): Ung (20-25) og på opplæring, syntes Ærna er sprø, men tør ikke vise det og avlyder hennes minste vink. Konfliktsky, sjenert og ikke særlig muskuløs.

Om filmen:
Det handler et kjærestepar som bor i en liten leilighet, men har sett seg ut et hus de har lyst på i Renates families nabolag, men for å få råd til dette skal de smugle kokain. De har ingen barn. De møter på problemer når de skal gjennom tollen og blir stoppet av to tollere.

Send epost med CV og Bilde til karoline.ramberg@gmail.com om dette kan være interessant for deg. Du får mer informasjon om filmen etter kontakt.

Ettersom filmen er et skoleprosjekt er det ikke en betalt jobb. Studentene sørger for kost & losji under innspilling.