Søk i Aktiv i Oslo

Farlige Forbindelser

Publisert: 04.05.2015 20:31

ntso

10.05.2015 kl. 13:00

Velkommen til audition til Farlige Forbindelser (Les Liaisons Dangereuses) av Christopher Hampton. Vi trenger 6 kvinner og 3 menn til forestilling i august! Her blir det parykker, store kjoler, fekting og intenst drama. Det kreves ingen forberedelse til auditionen, som kommer til å inneholde improviasjon og utprøving av tekst og roller. Prøveperioden starter i midten av juni og premiere er i slutten av august.

Farlige forbindelser er et sterkt, og velskrevet tragisk drama satt til et Fransk aristokratisk miljø på midten av 1700-tallet. Hovedpersonene er Vicomten Valmot og hans tidligere elskerinne, Markisen av Merteuil. På oppfordring fra Merteuil forfører Valmont den unge, sanselige og villige Cécile, men samtidig forfører han også den tilbakeholdne men
lidenskapelige Madame de Tourvel. Men Merteuil har hemmelige planer med de skandaløse eskapadene og Valmont mister etterhvert kontrollen over sin egen sjalusi. De drevet fra hverandre, og ødelegges til slutt av sin forbudte lidenskap.

Audition-tider:
Fredag 8. Mai, kl. 18-20 – Teaterscenen, Chateau Neuf
Lørdag 9. Mai, kl. 12-14 – Teaterscenen, Chateau Neuf
Søndag 10. Mai, kl 13-15 – Klubbscenen, Chateau Neuf

Teater Neuf er Studentteateret i Oslo og holder til på Det Norske Studentersamfund – Chateau Neuf. Du behøver ikke å være student for å være med, men det er aldersgrense på huset er 18 år. All aktivitet på Teater Neuf er basert på frivillighet og dermed ubetalt.

Påmelding til audition skjer til: peter@lunga.no


Slemdalsveien 15
0313 Oslo


Peter Lunga
Teater Neuf
98878421
peter@lunga.no