Søk i Aktiv i Oslo

Enkelpersoner, familier, og par søkes til å gå på fjellhytte visning

Publisert: 19.02.2018 19:08

ntso

26.02.2018 kl. 09:00

Søker personer i alle aldre, enkeltpersoner, familier, par osv som er på jakt etter fjellhytte/leilighet, som vil være med på en visning neste uke som skal filmes. Dette er ikke honorert, men man vil være med på en prosess som går over en dag hvor man følges med kamera mens man er på visning. Man blir intervjuet om hva som foregår, og filmingen er akkurat som et vanlig TV-program eller realityprogram. I forkant får man instrukser om hvordan det foregår og vi kartlegger hva som er viktig for dere i valg av hytte, og hvem dere er som personer/familier.
Megleren som skal ha visningen er en morsom type, som er eiendomsmelger til vanlig, og vil fronte et prøveprosjekt hvor vi ønsker å følge vedkommende på visninger mens vi er der med kamera.
Det er vesentlig at man er på jakt etter hytte i virkeligheten, men det er ikke noe i veien for at man “drømmer” og ser at dette skal skje om noen år, eller at dette er en mulighet man vil utforske. Det er ikke viktig at man regelrett har helt klart tenkt til å kjøpe noe denne sesongen, eller med det første :-)

Ikke honorert. Filmingen vil skje mest sannsynlig på Nesbyen, eller hvis ønskelig på Norefjell i løpet av neste uke. Det tar en halv dag, eksludert reise. Vi dekker kjøring til/fra hvis dere har lang reisevei.

Send noen få ord, og gjerne et bilde til hildeblakstad@gmail.com – eller ring/sms 92033564 hvis du lurer på noe.

Alle henvendelser er interessante.

hildeblakstad@gmail.com

Se nettsiden vår Nysveen.se for informasjon om oss.


Nesbyen
2540 Nesbyen


Hilde Blakstad
Nysveen Filmkompani
92033564
hildeblakstad@gmail.com