Søk i Aktiv i Oslo

Dokumentarfilm om flyktninger i Norge

Publisert: 16.02.2017 09:54

ntso

04.03.2017 kl. 00:00

Vi er en gruppe på fem filmstudenter fra Noroff Fagskole i Oslo som er i gang med å lage en dokumentarfilm om flyktninger som kommer til Norge.
Vi har allerede inngått en avtale med Camp Refugee om å følge ett av oppleggene deres, men vi ønsker også å komme i kontakt med en flyktning som sitter på asylmottak nå, evt. en person som kom hit tidligere og som nå er integrert i det norske samfunnet. Dette er fordi vi ønsker en personlig vinkling på filmen og fordi vi ønsker å få en personlig historie fra personen vi kommer i kontakt med, om hvordan denne situasjonen har vært og fortsatt er.
Opptaksperioden er fra lørdag 4. til mandag 6. mars, hvor vi kommer til å sette av to dager til å være sammen med denne personen/-e, den siste dagen blir brukt på Camp.
Er det noen av dere der ute som er interessert? Som kan sette oss i kontakt med noen? Eller kjenner noen som jobber på et mottak?
Dette er er historie som vi føler det er veldig viktig å fortelle, særlig med tanke på dagens situasjon (mtp. alle mottakene som legges ned i hele landet, den store flyktningstrømmen i Europa, samt den tilspissede situasjonen i USA).

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.
Kontakt;
Vibeke Tømte – produsent, vibeke.toemte@gmail.com / tlf. 45254999 og
Run Eide – regissør, mail: run.g.eide@gmail.com / tlf. 46923073


Mølleparken 4
0459 Oslo