Søk i Aktiv i Oslo

Casting / Audition

Publisert: 03.10.2017 13:00

SB produksjoner og TFM 360 søker nye fjes til diverse oppdrag.

SB PRODUKSJONER er en av landets største artist- og produksjonsbyrå med over 200 sangere, dansere, modeller og andre scenekunstnere som formidles til store og små oppdrag innen: SHOW – FASHION- EVENT.

TFM 360 er en avdeling av TFM MODELS som fokuserer på speiding og utvikling av nye norske modeller til reklame og mote-oppdrag i Norge.
Etter økt forespørsel innen reklame- og eventoppdrag ønsker vi nå å ekspandere vår stall av artister, modeller og bemanningspersonale. Vi holder derfor vår årlige casting/audition for diverse oppdrag.

Vi Søker:

Dansere: Gutter og jenter over 18 år med profesjonell utdannelse. Gjerne relevant sceneerfaring, og som trives på en scene eller foran et kamera.
Artister: Av forskjellige kategorier som har sceneerfaring og gjerne skolerte.
Atletiske: Gutter og jenter over 18 år for oppdrag i hovedsak innenfor sport- og reklame markedet. Fint med erfaring inne Yoga, Pilates, Fitness eller Sport.
Verter & Vertinner: Til diverse eventoppdrag. Gjerne med restaurant- og serviceerfaring, men ikke et krav, og også fint med dans eller underholdningserfaring.
New Faces: Fashion- og reklamemodeller til diverse betalte oppdrag.
Modeller: til inn- og utlands jobber. Minimum krav for å søke som modell er jenter over 173 cm og gutter over 183 cm.

Dato og tid

Søndag 8. Oktober 2017
Kl. 17:00 – Dansere, Artister, Atleter, Verter & Vertinner. (SB Produksjoner)
Kl. 18:00 – New Faces & Modeller (TFM 360)

Sted:

Konowsgate 5, 2. Etg. (Trikk 18/19 til Oslo Hospital)
Studio 2ENTERTAIN.

Du trenger ikke forhåndsregistrere deg – kom som du er! Det vil bli en 2. casting/ audition for de aktuelle som vi ønsker å tilby jobb/plass i byråene.