Søk i Aktiv i Oslo

Attitude Teater søker en gutt 15-17

Publisert: 08.05.2017 16:45

ntso

25.05.2017 kl. 18:00

Attitude Teater leter etter en gutt i alderen 15-17 år som bor i Akershus/Oslo til forestillingen “The Gay Way” på Folkets Hus Strømmen.

For å søke må du forsikre deg om at du er tilgjengelig datoene 25., 26. og 27. august da vi flytter inn på teateret og spiller forestillinger. Du må også kunne delta på kveldsøvingene vi har på torsdager frem til skolens sommerferie starter.

Alle som søker vil bli tilkalt til en liten audition på Volla skole der vi planlegger et tidspunkt på en torsdag som passer. Det er ikke noe dere må forberede til denne dagen.

Oppdraget er ikke honorert, men det vil være helt gratis å delta på forestillingen.
Send en mail med fullt navn, alder, mail, tlf.nr. og eventuelt erfaring (men erfaring er ikke obligatorisk) til matiassh@live.no

Attitude Teater er en teatergruppe i Lillestrøm som er av ungdommer, for ungdommer og med ungdommer. I Attitude Teater tar vi for oss ungdomsaktuelle temaer. Vi vil gjøre teater tilgjengelig for ungdom – det skal være morsomt og inspirerende å dra på teater! Innad i teatergruppen har vi også som mål å holde verdier som engasjement, glede og trivsel. Vi har også fokus på at skuespillerne skal få et stort læringsutbytte ved å delta på forestillinger i regi av teateret.

I 2017 setter vi opp forestillingen “The Gay Way” der teateret setter lys på temaer som homofili, selvskading og det å finne seg selv. Forestillingen er støttet av både Trafo, Skedsmo Kommune og Frifond. Vi har allerede jobbet med forestillingen i et helt år.

Administr. direktør: Hedda Åkenes-Johnsen
Nestleder: Matias Steen Hauge


Nittedalsgata 59
2000 Lillestrøm