Søk i Aktiv i Oslo

Marinert svinekam

Marinert svinekam med espagnol-saus og Anna-poteter Marinert svinekam

Mer enn noe svineri

  • 500 gram svinekam med spekk og svor
  • To løk
  • 60 gram aubergine
  • 60 gram gul squash
  • 60 gram aspargesbønner
  • 60 gram sjampinjong
  • 60 gram pleos/østerssopp
  • Saus
  • Tolv spiseskjeer kraft
  • Tolv spiseskjeer rødvin
  • Fire sjalottløk
  • En paprika
  • Litt sjampinjong
  • Fire baconskiver
  • To spiseskjeer tomatpuré
  • Marinade til kjøttet
  • To spiseskjeer tomatpiré
  • En teskje chillisaus fra glass
  • Et fedd hvitløk
  • En teskje karri
  • Fire spiseskjeer olivenolje
  1. Legg svinekammen i marinaden i ca. et døgn – jo lengre, jo bedre.
  2. Brun svinekammen i stekepanne, legg den i en langpanne og stek den ferdig i ovnen på 180 grader i ti minutter.
  3. Kutt opp alle grønnsakene og fres dem lett i stekepannen med salt og pepper.
  4. Lag sausen: Finhakk grønnsakene og skjær bacon i små biter. Fres alt lett i en kjele. Hell tomatpué, rødvin og kraft over. La det hele få et oppkok.

Sult anbefaler å servere Anna-poteter ved siden av.

Tørst anbefaler en god burgunder.