Marinert svinekam Publisert: 25.08.2007 13:59 , av Sult
Marinert svinekam med espagnol-saus og Anna-poteter Mer enn noe svineri
500 gram svinekam med spekk og svor To løk 60 gram aubergine 60 gram gul squash 60 gram aspargesbønner 60 gram sjampinjong 60 gram pleos/østerssopp Saus Tolv spiseskjeer kraft Tolv spiseskjeer rødvin Fire sjalottløk En paprika Litt sjampinjong Fire baconskiver To spiseskjeer tomatpuré Marinade til kjøttet To spiseskjeer tomatpiré En teskje chillisaus fra glass Et fedd hvitløk En teskje karri Fire spiseskjeer olivenolje Legg svinekammen i marinaden i ca. et døgn – jo lengre, jo bedre. Brun svinekammen i stekepanne, legg den i en langpanne og stek den ferdig i ovnen på 180 grader i ti minutter. Kutt opp alle grønnsakene og fres dem lett i stekepannen med salt og pepper. Lag sausen: Finhakk grønnsakene og skjær bacon i små biter. Fres alt lett i en kjele. Hell tomatpué, rødvin og kraft over. La det hele få et oppkok. Sult anbefaler å servere Anna-poteter ved siden av.
Tørst anbefaler en god burgunder.