Marinert svinekam
Marinert svinekam med espagnol-saus og Anna-poteter 
Mer enn noe svineri
- 500 gram svinekam med spekk og svor
- To løk
- 60 gram aubergine
- 60 gram gul squash
- 60 gram aspargesbønner
- 60 gram sjampinjong
- 60 gram pleos/østerssopp
- Saus
- Tolv spiseskjeer kraft
- Tolv spiseskjeer rødvin
- Fire sjalottløk
- En paprika
- Litt sjampinjong
- Fire baconskiver
- To spiseskjeer tomatpuré
- Marinade til kjøttet
- To spiseskjeer tomatpiré
- En teskje chillisaus fra glass
- Et fedd hvitløk
- En teskje karri
- Fire spiseskjeer olivenolje
- Legg svinekammen i marinaden i ca. et døgn – jo lengre, jo bedre.
- Brun svinekammen i stekepanne, legg den i en langpanne og stek den ferdig i ovnen på 180 grader i ti minutter.
- Kutt opp alle grønnsakene og fres dem lett i stekepannen med salt og pepper.
- Lag sausen: Finhakk grønnsakene og skjær bacon i små biter. Fres alt lett i en kjele. Hell tomatpué, rødvin og kraft over. La det hele få et oppkok.
Sult anbefaler å servere Anna-poteter ved siden av.
Tørst anbefaler en god burgunder.