Søk i Aktiv i Oslo

Lammenyrer

Lammenyrer - mat for folk som tåler mer enn spaghettiMat for folk som tåler mer enn spaghetti.

  • To lammenyrer
  • To cherry-tomater
  • To sjalottløk
  • Seks baby-asparges
  • (de minste du kan finne)

Saus

  • To spiseskjeer eple-balsamico-eddik
  • Fire spiseskjeer fløte
  • Fire-fem spiseskjeer smør
  • Salt og pepper
  1. Rens nyrene for fett og kjertler. Del hver nyre i to eller fire. Krydre med salt og pepper.
  2. Brun smør i en panne. Brun nyrene på begge sider.
  3. Tilsett tomat og løk. La det surre litt. Tilsett eddik og fløte, eventuelt litt smør.
  4. Smak til sausen med salt og pepper. Slipp oppi baby-aspargesene, som surrer med i 30 sekunder.
  5. Hell sausen og garnityret på to tallerkener. Anrett nyrene på toppen.