Gjennom vårt nyhetsbrev vil du hver uke bli holdt oppdatert på spennende ting som skjer i Oslo, kunne delta i konkurranser eller vinne kule giveaways. I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.
Vi begynner med sausen. Bland kraften, solbærene og vinen i en kjele. Tilsett stekesjyen.
Fres opp to panner. En spiseskje smør i hver. Hest i én og grønnsaker i den andre. Hvitløken tilsettes like før servering og presses over grønnsakene. NB! Salt og pepper på kjøttet før steking.
Hesten må kun stekes på sterk varme i ett minutt på hver side. Husk at kjøttet er mørt i utgangspunktet.
Server kjøttet på en seng av grønnsaker med potetene på toppen. Sausen helles rundt hinderet.
Tørst anbefaler at gjesten rir ut og henter seg en flaske kraftig rødvin, som kan holde på spensten hos hesten, uten at den river. Et godt hinder er J. Carrau Pujol fra Uruguay.