Gjennom vårt nyhetsbrev vil du hver uke bli holdt oppdatert på spennende ting som skjer i Oslo, kunne delta i konkurranser eller vinne kule giveaways. I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.
Grilling hører sommeren til. Her finner du oppskrifter og tips til den som er glad i grillmat.
Mangosaus (4 porsjoner)
1 mango
2 ss sitronsaft
1 ts sukker
1/2 chili
Rens mangoen for skinn og stein. Kjør den glatt i kjøkkenmaskinen sammen med sitronsaft. Bland inn finhakket chili og smak til med sukker. Sausen serveres kald.
Amerikansk barbequesaus (4 porsjoner)
1 løk
1/2 chili
2 ss olje
2 ss soyasaus
1 boks hermetiske tomater
1/2 dl eplesidereddik
1/2 ss sennep
1/2 ss worcestershire-saus
1 ss sukker
2 ts paprikapulver
1 ts salt
1 ts pepper
Varm oljen tilsett løk og hvitløk og la det surre i ca. fem minutter. Tilsett de andre ingrediensene og la sausen småkoke i ca. 20 minutter.
Potetsalat med kesam (4 porsjoner)
6 kalde kokte poteter
1 eple
2 vårløk
Dressing
3 dl prosent kesam
2 ss søt sennep
1/2 ts salt
1/4 ts sitronpepper
1 ts sukker
1 ts sitronsaft
3 ts hakket frisk gressløk
Skjær potetene og eplene i terninger. Skjær vårløken i tynne skiver. Bland alle ingrediensene til dressingen i en stor bolle. Ha i poteter, epler og vårløk. Dryss over litt hakket gressløk til slutt.