Hold deg oppdatert!

Hva skjer - Premier - Konkurranser - Giveaways

Meld deg på vårt nyhetsbrev!


Stor guide til restaurant i Oslo og Akershus – finn din restaurant!

Her finner du en stor guide til restauranter og spisesteder i Oslo og Akershus.

Restaurant Oslo og Akershus for enhver smak

I Oslo og Akershus finnes det svært mange og varierte restauranter og spennende spisesteder. Oslo er en by med serveringssteder og restauranter for en hver smak og lommebok. Du finner uformelle og hyggelige kaféer. Du finner trendy restauranter og lunsjbarer som serverer mat fra alle verdenshjørner.

Det er store restauranter midt i sentrum og små bortgjemte perler, i utkantene. Oslo og Akershus byr på et utall av hamburgersteder, tapasrestauranter, tradisjonelle serveringssteder som byr på husmannskost og dagens rett og du finner restauranter i ypperste verdensklasse.

Det er også mange restauranter i Oslo og Akerhus som ligger i idylliske omgivelser. Det er kafeer i Frognerparken og mange andre av byens parker. Det er strandrestauranter på øyene i Oslofjorden og fjordrestauranter på Bygdøy og på strendene rundt byen. Til og med inne i skogen, i den store Oslomarka er det serveringssteder.

Mange restauranter i verdensklasse

Oslo kan skilte med fire restauranter som har stjerner i den prestisjetunge Michelinguiden. Les mer om Stjernerestauranter i Oslo >>

Restaurant Oslo – stor guide

Restaurant Oslo

Restaurant Oslo – stor guide

Se også