Oslos eldste faste marked – 25 år

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Markedet er åpent hver lørdag, frem til 20. desember 2014.

I 2014 feiret vi 25-års jubileum.

Vestkanttorvet ligger på hjørnet av Professor Dahls gate og Neubergsgate.

Åpningstider

Fra kl. 09.00 om morgenen til ca. kl. 17.00 om ettermiddagen på lørdager er det mulig å beskue mange av de fine salgsbodene. Uansett vær vil det være folk som har bodene sine oppe. Så selv om det regner eller snør, er det bare å ta turen.

Mange funn og gode vafler

På en god dag kan det være så mye som 10 000 mennesker innom, så det er tydelig at folk tiltrekkes av de mange tilbudene, det sosiale, og ikke minst de eksepsjonelt gode vaflene.

Her finner du alt fra brukt antikk til klær. Er det lov å selge, kan man sannsynligvis finne det på Vestkanttorvet. Her er alle typer folk, gamle og unge, fattige og rike. I tillegg til å ha mange faste boder, er det hele tiden nye salgsboder som spretter opp, og folk kommer langveis fra både for å stille ut varer og kjøpe.

Lei din egen bodplass

Når det er stor pågang for å leie bodplass, så det vil være lurt å bestille 2-3 uker i forkant, så her gjelder førstemann til mølla prinsippet. 

Frist for påmelding torsdag kl. 14.00 for påfølgende lørdag. 

Så da er det bare å møte opp med litt vekslepenger og Godt Humør! 

Åpningstiden: 9-17.

Alle som leier plass på Vestkanttorvet MÅ rydde sin egen bodplass og ta med alt søppel når du forlater torvet. Ikke fyll opp søppelbøttene rundt torvet. 

Vestkanttorvet ønsker deg hjertelig velkommen!