Rideleir og weekendkurs på Lefdals Rideskole

Lefdals Rideskole ligger i landlige omgivelser midt i mellom Tønsberg og Horten, ca. 10 min kjøring fra begge byene.

Ridesenteret er topp moderne med 2 ridehaller hvorav det ene er et nybygg som sto ferdig våren 2010. Det nye anlegget inneholder: Resepsjon, kafe/ restaurant i andre etasje med panoramavinduer ut til begge ridehaller. 42 stallbokser inne og nye dusj og toalettfasiliteter.

Ridesenteret har en flott feltrittsbane med mange spennende hindere pluss en vanngrav, galoppbane på 550 meter og en stor utendørs sprangbane.

Rideskole

Lefdal Rideskole holder ridekurs for ryttere i alle aldere fra 3 år og på alle nivåer. Rideskolen har alt fra små snille ponnier til store flotte konkurransehester.

Undervisningen foregår innendørs i vinterhalvåret. Lefdal Rideskole har isolert og oppvarmet ridehus. I sommerhalvåret foregår undervisningen utendørs når været tillater det.

Det blir lagt vekt på sikkerhet, kvalitet og variasjon i undervisningen. På alle nybegynnerkurs er det en teoritime hvor man lærer stell, saling og håndtering av hesten.
Hver kurs varer 10 ganger. Effektiv ridning på hver time er 50 minutter. Et ridekurs koster kr. 2000,-. Elevene av rideskolen har anledning til å være med på konkurranser i rideskolens regi.

Les mer om rideskole hos Lefdal her >>
Lefdal Rideskole

Weekendkurs

Lefdals Rideskole har weekendkurs hele året og nye kurs blir satt opp fortløpende. Mange kurs er veldig populære så det lønner seg å melde seg på tidlig.

Se kommende weekendkurs her >>
Meld deg på weekendkurs her >>
Se Lefdal Rideskoles aktvitetskalender >>

Norges mest populære rideleir finner du på Lefdals Rideskole!

Sommerleiren på Lefdal Rideskole starter i uke 25 (fra uke 26 2012)- uke 33. Rideleiren koster kr. 5000,- for en uke.

Når påmeldingen er registrert, mottar du en giro med depositumsbeløp, som er på kr 2535,- (inkl. faktura avgift). Så snart dette beløpet er betalt har du fått bekreftet plass. Det resterende beløpet på kr 2500,- forfaller til betaling 6 uker før kurstart.

Har du meldt deg på leir og fått bekreftet plass, og så av en eller annen grunn ikke kan komme, refunderes depositumsbeløpet med fratrekk av avbestillingsgebyr på kr 500,-

Du kan enkelt melde deg på rideleir her >>

På Lefdal Rideskoles hjemmeside finner du all den informasjonen du trenger >>
Her kan du se filmer fra rideskolen og 360 graders visning av Lefdal Rideskoles nye anlegg, så ser du hvor fint du kan få det på rideleir.
Rideleir på Lefdal Rideskole

Om gården

Gårdens størrelse er i alt 180 mål, og den ligger i idylliske omgivelser godt egnet for en rideskole, langt unna trafikk og sjenerende støy. På gården finnes det varmestue, kafeteria, Cowboystue, god plass og lyse og romslige stallområder der alle trygt kan ferdes. Hos Lefdals Rideskole er det rundt 70 hester og ponnier på gården. Lefdals Rideskole har plass til 15 privateide hester oppstallet på gården samt sprang/ salgshester og ponnier.

Anders Lefdal er eier av rideskolen, og både driver og underviser i rideskolen sin. Eldstedatteren Ida Digernes jobber også der på full tid, og administrerer alt fra ansatte til rideleire. Bortsett fra å gå på skolen, underviser minstejenta Liselotte også litt i rideskolen, og er konkurranserytter. Anders ønsker deg velkommen til en aktiv og lærerik uke i et hjemmekoselig miljø.
Anlegget består av:
•    Nytt anlegg med 42 stallplasser inne
•    Resepsjon
•    Restaurant/ Kafe på 200 kvm i andre etasje
•    Nye dusj og toalettfasiliteter
•    2 ridehaller, hvorav det ene er isolert og oppvarmet til 20 grader i vinterhalvåret
•    I utestall og en vanlig stall i tillegg til stallen i det nye anlegget
•    Galoppbane på 550 meter
•    Stor feltrittsbane med spennende hindere pluss en vanngrav
•    Stor utendørs sprangbane

Kiosk
Rideleiren har  egen kiosk med masse godteri, brus og is. Kiosken har også noe utstyr.  Ellers så kan man få kjøpt litt godteri og brus i restauranten på andre arrangementer.

Beliggenhet
Lefdals Rideskole ligger på Barkåker, like ved Åsgårdstrand. Fra Oslo tar det ca. 1 time og 10 min frem til rideskolen.

Velkommen til et av Norges beste ridesentere!

For mer informasjon, se: www.lefdals-rideskole.no >>