Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her

Klatreverket

Klatreverket har klatring og buldring på absolutt alle nivåer, og tilbyr et stort utvalg av klatrekurs både inne og ute. Her er det også plass til klatrekonkurranser, bursdagsfeiring og andre events.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Klatreverket er et av Nordens største klatresenter. Senteret ligger ved Akerselva på Torshov i Oslo og har åpent hver bidige dag hele året! Klatreverket har klatring og buldring på absolutt alle nivåer, og tilbyr et stort utvalg av klatrekurs både inne og ute. Her er det også plass til klatrekonkurranser, bursdagsfeiring og andre events.

Kurs for nybegynnere

Gjennom et 3 timer langt nybegynnerkurs lærer du alt du trenger for å klatre og sikre trygt på klatrevegg inne på topptau. Du kan være helt nybegynner, ung eller gammel, lett eller tung, alene eller sammen med andre. Med hjelp fra dyktige instruktører er dette noe alle kan få til.

Her kan du lese mer om kurset. 

Klatregruppe for barn

Små barn kan også klatre høyt! På Klatregruppe for barn 6-8 år er lek viktig, og her utforsker de ulike tilnærminger til klatreveggen gjennom buldring, tauklatring, lek og dingling i veggen.

Dette er en gruppe for barn i alderen 6-8 år som enten er helt nye til klatring, eller har prøvd seg litt i veggen før.

Les mer om tilbudet.

Grupper & Events

De kan tilby klatring, buldring og rappell for alle inne på Klatreverket og ute på klatrefelt i Oslo-området. Inne har de en «uendelig» mengde klatreruter og buldere, og fra deres 14 meter høye rappelltårn rappellerer dere fritthengende! De spesialtilpasser gjerne et opplegg for barnebursdager, utdrikningslag og firmaeventer. Helt trygt og kjempegøy! Om dere kun skal buldre, altså klatre uten tau over tjukkasmadrasser, trenger dere ikke instruktør.

Les mer om de ulike tilbudene.

Ungdomsgrupper buldring

Buldring er klatring uten tau i sikker høyde, over mykt underlag. Innendørs buldrer man over tjukkasmadrasser. Buldring kan sammenlignes med sprint, der tauklatring er mer som langdistanse. Fokuset er mer på hvert bevegelse. Flyttene vil også være hardere enn på (lengre) tauruter. Buldrere blir derfor sterke og får god teknikk. Buldring er sosialt. Det er også en glimrende måte å dele erfaringer og teknikk, fordi klatringen skjer så nær bakken. Bevegelsene er ofte kreative og akrobatiske. En fantastisk måte å trene!

Se hva som skal til for å delta.

Sommerskole

Klatreverkets Sommerskole for ungdom er et flott klatreeventyr. Her blir det hele 5 dager med klatring ute i Oslo-området. I tillegg til overnatting ved Hauktjern, Oslos beste klatrefelt, blir det mye klatring, lang taubane over vannet, bading, grilling og masse annen morro!

Tilbudet gjelder for ungdom fra 5. klasse til ca. 16 år på alle nivåer.

Les mer om sommerskolen.