Arrangementet er fullført.
KONKURRANSEN ER SOM FØLGER:
Lag en forrett, hovedrett eller dessert med inspirasjon av Thor Heyerdahls liv og verdenskjente ekspedisjoner; Kon-Tiki over Stillehavet fra Peru til Fransk Polynesia, Ra over Atlanterhavet fra Marokko til Barbados eller Tigris i det Indiske hav. Send inn oppskrift med ingredienser og forklar kort hvorfor du har valgt nettopp denne retten i anledning Thor Heyerdahl 100 års meny. Du kan delta med en rett eller alle 3 rettene i menyen. Send gjerne med bilde av retten(ene). Vinnerbidrag(ene) vil bli benyttet på Thor Heyerdahls bursdagfest på Kon-Tiki Museet 6. oktober 2014.
Alle kan delta.
Send bidraget til meny100@kon-tiki.no innen 1 august 2014
Premier
Det kåres en norsk og en utenlands vinner samt ulike små premier.
Hovedpremie for det norske vinnerbidraget:
En reise for 2 personer i oktober/november2014 med flyselskapet Norwegian til Marrakech i Marokko med 2 overnattinger på hotel. Guidet tur med Madani Ait Ouhanni, deltager på Ra II i Marrakech og utflukt med han til havnebyen Safi.
Hovedpremie for utenlandske vinnere:
En reise for 2 personer i oktober/november2014 med flyselskapet Norwegian fra utland til Oslo. 2 netter på fasjonable Hotel Continental. VIP pass til severdigheter i Oslo i 48 timer inklusiv eksklusiv guidet tur på Kon-Tiki Museet med Thor Heyerdahl jr.
Jurien består av:, Andreas Viestad, , Thor Heyerdahl jr- (eldste sønn av Thor Heyerdahl), Betina Heyerdahl (yngste datter av Thor Heyerdahl), Halfdan Tangen jr (markeds- og kommunikasjonssjef ved Kon-Tiki Museet) og (Thorhild Widvey, Kulturminister) Er forespurt.
Liv & Røre Triaden skapt en spesiell après-ski-opplevelse. Omfavn våren utendørs, nyt den inspirerende atmosfæren, og bli med å gjøre denne Afterski-festen uforglemmelig!
Drop your skis and get your warmth back on the dance floor with OFSs amazing DJs!
Hos Grønland Boulebar er det mulig å følge med på sport mens du nyter mat, drikke og hyggelig selskap!