Arrangementet er fullført.
Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner.
Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling.
Kulinarisk Akademis kokker tar for seg hvordan man griller alt fra sjømat,kjøtt og garnityrer til søte avslutninger på måltidet.
Kurset vil starte med en demonstrasjon i Kulinarisk Akademis kjøkken. Den deltagende delen vil være både utendørs og på kjøkkenet.
Avslutningsvis setter de opp en buffet med grillmat laget på kurset og deltagerne kan nyte et deilig grillmåltid.
Kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi hovedavdeling
Pris: 1850,- ink mva
Antall: 10-15 personer
Varighet: 3 timer
OBS: Kun 32 plasser
Inkludert i kursavgiften:
Råvarene under kurset
Deltagende kokkekurs (3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Foredragsholdere
Bli med på en trilletur gjennom Oslos paradegate, forbi landets viktigste makt- og symbolbygg, og hør om arkitekturen og historien til bygningene og byrommene.
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.
Park 29 restaurant og Villbrygg, kjent for sine nyskapende og alkoholfrie drikker, inviterer til en unik middagsopplevelse hvor hver rett er nøye utvalgt for å komplementere Villbryggs forfriskende smaker.