Arrangementet er fullført.
Ølakademiets Øl og matkurs gir deg kunnskaper om hvordan man velger øl til mat. Skal ølet du velger til maten være lyst eller mørkt øl? Sterkt eller svakt, bittert eller mindre bittert? Og – visste du at øl ofte passer bedre til mat enn vin gjør?
Tid fra kl. 18.00 – 20.30
Bli med på en trilletur gjennom Oslos paradegate, forbi landets viktigste makt- og symbolbygg, og hør om arkitekturen og historien til bygningene og byrommene.
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.
Park 29 restaurant og Villbrygg, kjent for sine nyskapende og alkoholfrie drikker, inviterer til en unik middagsopplevelse hvor hver rett er nøye utvalgt for å komplementere Villbryggs forfriskende smaker.