Arrangementet er fullført.
Interessen for hjemmebrygging av øl har eksplodert i Norge og har blitt en stor hobby og lidenskap for mange. Bli med og brygg juleøl på norske tradisjoner!
Bryggekurset gir deltakerne den teoretiske og praktiske fagkunnskap som er nødvendig for å kunne lage sitt eget øl.
Midtveis i kurset serveres “En liten smak av Mathallen”, en spennende meny satt sammen av signaturrettene til flere av aktørene i hallen. Menyen varierer avhengig av sesong og råvaretilgang. Rettene serveres på deletallerkener satt ut på bordene, og er en flott måte å smake på mye av det som hallen har å by på. “En liten smak av Mathallen” kombineres med tre smaker øl.
På kurset lærer du om:
Bruk av bryggelogg
Forskjellige malttyper og dens egenskaper
Bryggeprosessen på Beer Brew
Bruk av fra “boil in bag” til mikrobryggeri
Nedkjøling
Gjærtyper og dens egenskaper
Renhold og hygiene
Lagring og oppbevaring
Pris: Kr. 795,- per person. Dette inkluderer kursmateriell, “En liten smak av Mathallen” og 3 smaker øl.
Tid: kl. 18.00 – 21.00
Bli med på en trilletur gjennom Oslos paradegate, forbi landets viktigste makt- og symbolbygg, og hør om arkitekturen og historien til bygningene og byrommene.
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.
Park 29 restaurant og Villbrygg, kjent for sine nyskapende og alkoholfrie drikker, inviterer til en unik middagsopplevelse hvor hver rett er nøye utvalgt for å komplementere Villbryggs forfriskende smaker.