Arrangementet er fullført.
Markedet har aldri hatt så mye musserende å by på som nå. Men hvordan vet man hva som er hva? Og ikke minst: hva som er bra?
De lærer deg å navigere i jungelen av musserende viner.
Lær å smake forskjell på Cava, Crémant, Prosecco og Champagne.
Her smaker du 4 ulike typer musserende, alle med ulikt opphav og druekomposisjon.
De går igjennom de ulike metodene som brukes for å fremstille bobler i en flaske, og du vil lære hvordan man skiller disse fra hverandre gjennom bl.a. munnfølelse og aromaer i vinen.
Denne kvelden er det Kulinarisk Akademi som står for opplegget, og kurset blir også holdt i deres lokaler på mesaninen i Mathallen. Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke. De har noen av landets fremste kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak.
Tidspunkt: Kl. 17.00 – 18:30
Sted: Kulinarisk Akademi sine lokaler i Mathallen
Maks antall: 40 personer
Pris: Kr. 595,- per pers
Kursavgiften dekker følgende:
Smaking av 4 ulike viner
Smaksark til notater
Vinkelner /foredragsholder
Det serveres ikke mat på dette kurset
Få enda mer ut av utstillingene og bli med på en av museets omvisninger i helgene!
Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!