Logg deg på Wannabebasen

Ikke medlem? Meld deg inn! Eller les mer om Wannabe.

Hva er Wannabebasen?

Wannabe er Aktiv I Oslo.no sin database hvor barn og ungdom og voksne som vil prøve seg som skuespillere, modeller og statister kan registrere seg.

Vi har alliert oss med forskjellige modellbyråer, castingbyråer, teatre og produksjonsselskaper som er interesserte i å få tilgang til en oversikt over håpefulle talenter som deg.

Meld deg inn i Wannabebasen

Hvem er redd for samtidspoesien? – debatt på BLÅ

  • 27. mars 2012, klokken 19:00

Hvem er redd for samtidspoesien? – Debatt på BLÅDet finnes gjerne en holdning om at poesien er vanskelig og utilgjengelig. På den andre siden finnes også fornemmelsen av at den er misforstått. Hva handler samtidspoesien om, og hvordan kan vi lese den?

Det er nok ikke feil å kalle samtidspoesien for en smal sjanger, men likevel er poesien til stede i den litterære offentligheten med utgivelser fra små og store forlag, i tidsskriftdebatter og på festivaler.

Kveldens samtale vil gjøre et nedslag i den norske samtidspoesiens herbarium, forhåpentligvis uten tendenser til verken forenkling eller kompliserende omveier. Det blir høytlesing og samtaler rundt utvalgte dikt, da vi vil diskutere ulike innganger til samtidspoesidebatten ved å sette teksten og lesningen i sentrum.

Panelet består av Espen Stueland, litteraturkritiker og forfatter med flere diktsamlinger, romaner og essaysamlinger bak seg. Eirik Vassenden er førsteamanuensis i norsk litteratur ved Høgskolen i Bergen. Sammen med Jørgen Sejersted var Vassenden medredaktør og forfatter av Lyrikk. En håndbok (2007). Både Stueland og Vassenden har deltatt med engasjert ekspertise i poesidebatter, og har med seg Dan Aleksander Andersen, som er forlagsredaktør i Cappelen Damm. I 2010 debuterte Andersen diktsamlingen Evighetsarbeid.

Litteratur på Blås Fredrik Christiansen leder oss gjennom kvelden.

Billettpris: 30,-

Les mer om arrangmentet Hvem er redd for samtidspoesien? >>

    BLÅ

  • Brenneriveien 9
  • 0182 Oslo

Flere arrangementer

Verdens bokdag

23. april
Verdens Bokdag markerer bøkenes rolle i samfunnet og bøkenes betydning for kultur, språk, utdannelse og kommunikasjon.

Les mer om Verdens bokdag

ONLY CONNECT 2014: J.G. BALLARD

22. - 24. mai 2014
Årets utgave av Only Connect Festival Of Sound er en musikk- og litteraturfestival som utforsker idéene til den innflytelsesrike britiske forfatteren J.G. Ballard.

Les mer om ONLY CONNECT 2014: J.G. BALLARD