Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Grunnkurs i saus hovedbilde
mandag 

Grunnkurs i saus

468_2014_11_03_151906

Mathallen Oslo – Mandag 15. desember 2014

Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.

En ekte sausekokk

Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.

Her tar de for seg 6 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.

Du lager fra bunnen av sauser som for eksempel rødvinssaus, salvie- og kremsaus, gribichesaus, eple- og smørsaus, sennespsvinaigrette og Béarnaise.

Det fokuseres på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av sausene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem.

Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av Norges beste kokker.

Tid fra kl. 17.00 – 21.00

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på omvisninger i helgene
lørdag
00:00

Bli med på omvisninger i helgene

Få enda mer ut av utstillingene og bli med på en av museets omvisninger i helgene!

Eventbilde: «Kreftoverlevelse på nye måter» – Presentasjon av forskningsfunn og samtale
tirsdag
16:30

«Kreftoverlevelse på nye måter» – Presentasjon av forskningsfunn og samtale

Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!