Arrangementet er fullført.
Mathallen Oslo serverer festivalbrunsj i Mathallen hver dag under Øyafestivalen!
Mathallen har satt sammen en deilig festivalbrunsj som dekker både salt- og søtsug.
Velkommen til høye stabler med pannekaker, fersk frukt, lønnesirupsmarinert bacon, granola, scones, spekeskinker, friske salater, ferskpresset juice, og beksvart kaffe!
Når blodsukkeret har steget og du er klar for dagens konserter, kan du hoppe rett på Mathallen og WiMP sin festival shuttle utenfor Mathallen. Bussen går hver hele og halve time fra kl. 14 hver dag.
Hvor: Matsalen (mesaninen) i Mathallen Oslo
Dato: Onsdag 6.august – lørdag 9.august
Tidspunkt: Bordsetting kl. 12:00 og 14:00
Pris: Kr. 250,- per person (inkludert kaffe og ferskpresset appelsinjuice). Det er mulig å få kjøpt annen drikke i tillegg. Vi har alle rettigheter.
PINPIN byr på quiz-kvelder fulle av overraskelser og fete premier, så be med deg venner, kollegaer og familie og bli med på moroa!
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.