Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her

Påskeferie i Oslo - Dette kan du gjøre i påskeferien!

Påskeferie i Oslo

Bypåske i Oslo er absolutt ikke noen dårlig idé! Her kan du få en miks av vår, byliv og samtidig ha muligheten til en påsketur i marka!

I påsken får byen en helt egen stemning som er verdt en opplevelse. Du slipper å kjempe deg til en god plass på de populære restaurantene og byen fortsetter å være full av kulturopplevelser, mange åpne museer og gårder. Ikke trenger du å dra langt for en ordentlig påsketur i Nordmarka eller Østmarka! Så blir du i byen kan du få litt av alt!

På denne siden finner du en rekke tips om hva du kan finne på hvis du er i Oslo i påsken. Bypåske kan være turer i sol, besøk på museer, shopping når det ikke er helligdager, kinobesøk og mye mye mer. Det skjer faktisk mye spennende i Oslo i påsken.

 

Helligdager og merkedager, påsken 2018

Påsken 2018 er i uke 13. Mandag 26. mars – mandag 2. april.

Palmesøndag 25. mars 2018
Skjærtorsdag 29. mars 2018
Langfredag 30. mars 2018
Påskeaften 31. mars 2018
Første påskedag 1. april 2018
Andre påskedag 2. april 2018

 • Påske

  Aktiv I Oslos guide til påsken er full av informasjon om alle typer påskefeiring for folk fra Oslo og Akershus, Her finner du tips om hytter på fjellet, fjellvett, oppskrifter på god påskemat og stoff om påsketradisjoner.

  Les mer
 • Gudstjenester

  Påsken er en aktiv tid i Den norske kirke og det holdes flere påskegudstjenester i påsken. Nedenfor finner du en oversikt over hvor du kan finne informasjon om gudstjenester i Oslos kirker i påsken.

  Les mer

 • Den store Badstudagen

  Påskeaften, 31. mars fyres det opp i FEM badstuer i 12 timer, rett foran Operahuset. Det vil være konserter, lydverk, radiolytting, saunasamtaler og musikk i 60 graders varme.

  Les mer
 • Slalåm påskeferiekurs barn og voksne

  Påsken er en herlig tid å stå slalåm i Oslo. Deilig temperatur og masse snø. Bedre blir det ikke. Slalåm påskeferiekurs er Furuholmen Frilufts populære påskeferiekurs for barn og voksne

  Les mer
 • Ski og alpinbakker

  Se denne oversikten og finn ut hvor dere skal leke dere i løypene.

  Les mer
 • Uteservering Oslo

  Hvis været er slik vi ønsker oss at det skal være, kan bypåsken i Oslo ofte by på årets første virkelig hyggelige utepils. Hvis du leter etter et hyggelig sted med uteservering, kan du sjekke vår guide til uteservering i Oslo.

  Les mer
 • Påskeverksted i Mathallen

  Bypåske er et morsomt, kreativt og sosialt konsept der barn møter barn og foreldre kan ta seg en pust i bakken på et av Mathallens spisesteder.

  Les mer
 • Besøksgårder og bondegårder

  En koselig og spennende aktivitet for store og små! Ta det som en liten formiddagsutflukt, eller en hel dag med piknik og kos!

  Les mer
 • Frognerparken

  Frognerparken er, med sine 467 mål, den klart største parken i Oslo indre by. Parken inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken av Gustav Vigeland. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum, og i øst ligger Frognerbadet og Frogner stadion.

  Les mer
 • Kriminell påske

  Påskekrim i Friluftsmuseet som hele familien kan være med å løse! Påsketradisjoner og aktiviteter hele uken.

  Les mer
 • Påskedelikatesser 28. mars 2018

  28. mars lages det påskekos for de som ennå ikke har kommet seg på fjellet. Finn frem pentøyet og stav dere ned til KjellToresMat kl 18.30.

  Les mer
 • Påskelunsj hos ASIA

  I påsken åpner ASIA Aker Brygge en helt ny og flott uteservering! Det feires med et godt påsketilbud!

  Les mer
 • Påsken på Teknisk Museum

  Teknisk museum har et stort program og holder åpent alle dager i påsken mellom 11-18. Animasjonsverksted, vitenshow, planetariet, kunstig verdensrom, tegnerobot, teknotrykkeri, brettspillworkshop og mer. Velkommen til bypåske på Teknisk museum!

  Les mer
 • Lær å tilberede påskelammet på perfekt måte

  Lammekjøtt er det norske landbruks stolthet. Kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg å tilberede lammekjøttet slik det fortjener. Ikke bare selve steken, men også alt det andre deilige du kan bruke kjøttet til.

  Les mer
 • Påskaften på Vestkanttorvet

  Vestkanttorvet holder åpent påskeaften. Her blir det flotte boder med mye spennende. Det blir appelsiner, sjokolade, påskekyllinger og god påskestemning!

  Les mer

 • Mathallen Oslo

  Et flott og allsidig lokale i Mathallen, midt i det spennende Vulkan-området. Her har de både selskaps- og konferanselokale, samt mange spennende butikker.

  Les mer
 • Østbanehallen

  Østbanehallen - Oslos mest sentrale møteplass? Her finner du restauranter, kaffebar, butikker og hotell i en herlig atmosfære, der moderne design er blandet med ærverdig historikk.

  Les mer