Søk i Aktiv i Oslo

Oppskrifter til sommermat

Huskokk Peter Olausson disker opp med 4-retters sommermeny.

Huskokk Peter Olausson disker opp med 4-retters sommermeny.
Foto: Erik F. Brandsborg, Aktiv i Oslo.no

Oppskrifter til 4-retters gourmetmiddag

Ønsker du å kose deg med deilig sommermat på varme kvelder, eller vil du kanskje imponere med en overdådig 4-retters gourmetmiddag? Aktiv i Oslos huskokk Peter Olausson byr her på oppskrifter til 4 forskjellige sommerretter som kan nytes sammen eller hver for seg.

Laks tartar med laksechips

Laks tartar med laksechips

Laks tartar med laksechips er en relativt enkel rett som ser fortryllende ut. Den passer perfekt for de som liker sushi, og gjør seg godt både som forrett, til aperitiffen eller som en deilig kveldssnacks.

Oppskrift på laks tartar med laksechips >>

Kamskjell med kokos- og gresskarpuré, sjøgress og ingefærsaus

Kamskjell med kokos- og gresskarpuré

Kamskjell er en av havets delikatesser, og i denne forretten kombineres de med en spennende miks av eksotiske smaker: gresskar, kokos, sjøgress og ingefær.

Oppskrift på kamskjell med kokos- og gresskarpuré, sjøgress og ingefærsaus >>

Kalv (ytrefilet) med sjalottløk- og sellerirotpuré, syltede gulrøtter og asparges

Kalv (ytrefilet) med sjalottløk- og sellerirotpuré, syltede gulrøtter og asparges

Ytrefilet av kalv er en førsteklasses råvare som fortjener riktig behandling og nydelig tilbehør. En hovedrett for feinschmeckere!

Oppskrift på kalv med sjalottløk- og sellerirotpuré, syltede gulrøtter og asparges >>

Sjokolademousse og ganache med fersken- og jordbærsalat, ferskensorbet og karamelliserte nøtter

Sjokolademousse og ganache med fersken- og jordbærsalat, ferskensorbet og karamelliserte nøtter

Hvis du er litt lei av den gode, gamle sjokoladepuddingen er denne desserten et kongelig alternativ. Den er garantert minst like god som den ser ut!

Oppskrift på sjokolademousse og ganache med fersken- og jordbærsalat, ferskensorbet og karamelliserte nøtter >>
Se flere oppskrifter fra huskokken her >>