Gratis lunsjforedrag med Federico Pistono

Publisert: 01.11.2013 13:37 , av Øystein Tronstad

12328533

Mandag 11. november kommer Federico Pistono for å holde lunsjforedrag hos 657 Oslo. Han er forfatter av Amazon-bestselgeren «Robots will steal your job, but that’s ok: How to survive the economic collapse and be happy». I tillegg har han slått seg opp som en spennende foredragsholder, forfatter og sosial enterprenør som har oppnådd mye i løpet av sine 27 år. Fra han var 19 år gammel har han drevet gressrotsaktivisme og har vært med å starte og koordinere sosiale bevegelser og organisasjoner som fremmer bærekraftig utvikling.

Federico vant «The International Journalism Competition on Climate Change» i 2009 og «The Young Italian Knights Award» i 2012 for utmerkede prestasjoner og sosial påvirkning.
Arrangør er 657 Oslo, et coworking space midt i Oslo sentrum som huser 60+ mennesker som arbeider med kommunikasjon, innovasjon og kreativitet.
Foredraget er gratis med begrenset antall plasser. Bindende påmelding til jakob@657.no.

Federico er talsmann for universell tilgang til kunnskap (open source), og har grunnlagt og er leder i selskapet Esplori. Målet med Esplori er å tilby et globalt, engasjerende online læresystem, hvor alle kan utveksle kunnskap uten økomomiske eller språklige barriærer. Esplori bruker den banebrytende teknologien til Dotsub for automatisk oversettelse av kursene.
Han holder foredrag på TEDx-eventer, konferanser, universiteter og har vært intervjuet av flere aviser, radio- og TV-programmer.
I år snakket han på «The International Education and Resource Network (iEARN) summit» i Qatar, verdens største nonprofit globale nettverk som muliggjør at lærere og unge menneser kan bruke internett og annen teknologi for å samarbeide om prosjekter som fremmer læring og muligheten til å gjøre en forskjell i verden.