img

Kom og tegn i Nasjonalgalleriet

Alle kan tegne. I det nye tegnerommet i Nasjonalgalleriet kan du prøve deg frem med myk og hard blyant. Tegningene dine kan du henge opp på den store utstillingsveggen i tegnerommet og dele i sosiale medier med #tegnerommet.

Nasjonalgalleriet
29. mai 2015 - 30. mai 2015


img

Findings Festival 2015

Findings Festival arrangeres på Bislett Stadion. Her kan du oppleve artister som Avicii, Brolier, CLMD, Jessie J og mange fler.

Bislett Stadion
29. mai 2015 - 30. mai 2015


img

Vintage- og retromesse på DOGA

Denne helgen fylles den store industrihallen på Norsk design- og arkitektursenter (DOGA) igjen med de mest spennende norske aktørene som selger nordiske designklassikere og retrointeriør.

DogA Norsk Design- og Arkitektursenter
30. mai 2015 - 31. mai 2015


img

Kon-Tiki aktiviteter på Bygdøynesdagen

Denne dagen er det et hav av aktiviteter og underholdning på Bygdøynes hvor Kon-Tiki Museet holder til. På Kon-Tiki Museet kan dere blant annet lære Hula-dans og se et forykende show med Waikiki og hennes crew. Det blir lansering av en ny tegneserie, og du kan bli med på sivbåttur og høre foredrag fra en erfaren sivbåtseiler.

Kon-Tiki Museet
31. mai 2015, 10:00-17:00


Vil du vite hva som skjer i Oslo?

En gang hver uke sender vi ut et nyhetsbrev med oversikt over arrangementer og spennende aktiviteter i Oslo og Akershus.

Vinn gavekort, billetter og premier!

Hva skjer i Oslo


img

Odd Nordstoga – strømløst

I 2014 var det ti år siden Odd Nordstoga slo igjennom for alvor i norsk offentlighet. Med en bunke kanonlåtar i bagasjen kommer Odd til Rockefeller i slutten av mai.

Rockefeller
27. mai 2015


img

Plot-Oslo: Å samle på kunst

Er du interessert i å vite mer om hvordan og hvorfor samle på kunst? Plot/Oslo arrangerer omvisning i utstillingen Love Story på Astrup Fearnley Museet, som viser et utvalg verk av sentrale kunstnere i Erling Kagges samling.

Astrup Fearnley Museet
28. mai 2015


img

Sommerkonsert med Trill Vokalensemble

Trill Vokalensemble er et ungt kor bestående av 22 kvinnelige sangere. De synger uten akkompagnement fra instrumenter, og derfor står vokal og rytme sterkt i fokus. Her ønsker de velkommen til piker, vin og sang!

Litteraturhuset
28. mai 2015


img

Kammerkonsert på Bogstad Gård

Kammerkameleonene har de siste 5 årene særlig gjort seg kjent gjennom konsertserien Apropos hvor de fremfører kammermusikk fra barokken til samtiden i forskjellige konstellasjoner. De presenterer gjerne komponert musikk sammen med poesi, folkemusikk eller improvisasjon.

Bogstad Gård
28. mai 2015, 13:00-14:30


img

30 forestillinger på 60 minutter

Konseptet "30 forestillinger på 60 minutter" har hatt stor suksess i USA siden oppstarten i 1988. Nå er det på tide at Norge får en smakebit!

Kunstnernes hus
28. mai 2015, 19:00-23:00


img

Lenge leve livet

Velkommen inn i en verden basert på flere hundre norske MGP-tekster. Her ­eksisterer bare kjærlighetslengsel, småtingslykke, dans og moro og fred på jord. Men hva da hvis ordene ikke strekker til, fordi de ikke finnes?

Oslo Nye Centralteatret
29. mai 2015


img

Åpningsgilde Oslo Middelalderfestival

Konserter, gjøglerforestillinger, mat og drikke. Spektakulært flammeshow ved solnedgang! Det blir også et stort middelaldermarked.

Akershus Festning
29. mai 2015


img

Bygdøynesdagen på Norsk Maritimt Museum

Norsk Maritimt Museum 29. mai 2015 Søndag 29. mai er det Bygdøynesdag, hvor Norsk Maritimt Museum og Kon-Tiki Museet byr på mange oppleveser og mye god mat! Familiebilletter for 200 kr gir inngang til begge museer denne dagen. Gjelder for to voksne og tre barn, og kjøpes på Kon-Tiki Museet. Fjordterrassen uterestaurant er åpen! Familieprogram [...]

Norsk Maritimt Museum
29. mai 2015


img

Truls – Slippkonsert

Truls er endelig tilbake, og slipper splitter ny singel. Dette skal selvfølgelig feires, og det skjer med eksklusiv slippkonsert på Blå.

BLÅ
29. mai 2015


img

Rørosdagene i Oslo

De flytter et lite stykke Røros til Oslo. De skaper en autentisk Rørosstemning i Mathallen både ute og inne gjennom kunst, kultur, opplevelser og smak av lokalmat og lokalt øl. Det blir Rørosfrokost, restaurant og aktiviteter der publikum bl.a. kan vinne flotte Rørosopplevelser .

Mathallen
29. mai 2015


img

Miniøya

Miniøya er en festival for barn og unge hvor kvalitetsmusikk møter andre kunstuttrykk som skal overraske og begeistre. Deres filosofi er at barn tåler - og ønsker - å bli utfordret; musikk for barn betyr ikke alltid barnemusikk. Nye talenter vises frem, og kjente artister spiller fra scene og i telt.


img

Vær Stolt festivalen 2015

Vær Stolt festivalen arrangeres på Holmlia med masse god musikk, aktiviteter og salg av mat fra bortimot 20 land.


Aktuelt i Oslo

5505874175_d01a304cfc_z

Severdigheter

Severdigheter og attraksjoner i Oslo for turister og lokalbefolkning - opplevelser, parker, museer, utflukter, ferie, og gallerier.

7741561184_2762235bcb_o

Festivaler

Leter du etter en festival? Her finner du oversikt over festivaler i hele Norge av alle slag - alt fra musikkfestivaler, revyfestivaler til matfestivaler.

6004911466_547e3ced99

Sommer

Sommer er ferie og fritid - Aktiv I Oslo.no gir deg en stor guide til sommeren, Sommerferie i Norge, hva skjer i Oslo i sommer, sommerkino, aktiviter mm

Bli Synlig i Google ved hjelp av søkemotoroptimalisering
Båttur i Oslofjorden