img

Mote i Norge før masseproduksjonen

Hvordan så norsk mote ut i en tid da klær ble skreddersydd eller arvet, før masseproduksjon og kjedebutikker? Hva var idealene, og hvem laget klærne?

Kunstindustrimuseet
21. desember 2014


img

Knusing av pepperkakehus og utdeling av publikumsprisen

Nasjonalmuseet inviterer til pepperkakeknusing, pepperkakehusspising og utdeling av publikumsprisen. Dette blir gøy for både store og små!

Nasjonalmuseet – Arkitektur
04. januar 2015


Vil du vite hva som skjer i Oslo?

En gang hver uke sender vi ut et nyhetsbrev med oversikt over arrangementer og spennende aktiviteter i Oslo og Akershus.

Vinn gavekort, billetter og premier!

Hva skjer i Oslo


img

Putti Plutti Pott

Julefortellingen om Putti Plutti Pott er en av Norges mest populære førjulsfortellinger, og nå kan du oppleve den i Oslo Spektrum.

Oslo Spektrum
20. desember 2014


img

Juleoratoriet av J.S. Bach i Frogner Kirke 20. og 21. desember

Bli med og opplev en av Oslos eldste juletradisjoner! Cæciliaforeningen har formidlet julebudskapet til Bachs toner siden 1883, og i mer enn tyve år har Frogner kirke vært rammen om konsertene.

Frogner Kirke
20. desember 2014, 18:00-19:30


img

Sølvguttenes julekonsert

Sølvguttenes tradisjonsrike julekonsert i Domkirken. Her blir det garantert julestemning.

Oslo Domkirke
21. desember 2014


img

Familieomvisning med barna i fokus

Ta med barna på omvisning i operaen! Omvisningene legger vekt på opplevelse framfor faktaopplysninger, og er spesielt tilrettelagt for barna.

Den Norske Opera & Ballett
27. desember 2014


img

Jul med Prøysen

Det er ikke uten grunn at Jul med Prøysen og Snekker Andersen har opparbeidet seg en evig økende tilhengerskare blant familier og barnehager. Den er også så breddfull av dukker og sjarm at enkelte går så langt som til å hevde at det ikke blir jul uten.

Oslo Nye Trikkestallen
29. desember 2014


img

Nyttårsfest på Aker Brygge

Her kan du feire nyttårsaften på den Peruvianske måten. I Peru tror de at om du har på deg gule klær så bringer det deg hell og lykke i det kommende året, og på denne festen vil selv champagnen kle seg i gult.

Vèritè
31. desember 2014


img

Omvisning i NRK

På omvisning i radio- og tv-huset får du innblikk i hvordan radio og TV produseres. Turen går innom de store underholdningsstudioene, kulissverkstedet, kostymelageret og radioteateret.

NRK Opplevelser
10. januar 2015


img

Åpning av ny utstilling om Oslos historie

På Bymuseet elsker de Oslo. Det tror de mange andre gjør også. Derfor lager de en utstilling som skal hete OsLove.

Bymuseet Frogner
20. januar 2015


img

Możdżer Danielsson Fresco Trio

Det er litt av en drømmetrio som kommer til Cosmopolite, da den emminente polske pianisten Leszek Możdżer tar med seg den svenske bassisten Lars Danielsson og den israelske perkusjonisten Zohar Fresco.

Cosmopolite
31. januar 2015, 20:00


Aktuelt i Oslo

5505874175_d01a304cfc_z

Severdigheter

Severdigheter og attraksjoner i Oslo for turister og lokalbefolkning - opplevelser, parker, museer, utflukter, ferie, og gallerier.

7741561184_2762235bcb_o

Festivaler

Leter du etter en festival? Her finner du oversikt over festivaler i hele Norge av alle slag - alt fra musikkfestivaler, revyfestivaler til matfestivaler.

6004911466_547e3ced99

Sommer

Sommer er ferie og fritid - Aktiv I Oslo.no gir deg en stor guide til sommeren, Sommerferie i Norge, hva skjer i Oslo i sommer, sommerkino, aktiviter mm

Bli Synlig i Google ved hjelp av søkemotoroptimalisering
Lær å strikke med Strikkehjelpen